Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienka_cukrowa

Do tych, co przechodzily aborcje - bol, komplikacje, odczucia?

Polecane posty

Gość panienka_cukrowa

No i stalo sie, wczoraj dwie krechy na tescie jak ta lala. Jutro wybieram sie na zabieg. Przyznam, ze troszke sie obawiam. Nie bylam nawet nigdy u ginekologa, dosc pruderyjna jestem :P a tu od razu z grubej rury bedzie... Napiszcie mi prosze, jak sie czulyscie w trakcie i po zabiegu? Mialyscie jakies komplikacje? Ja jestem raczej slaba fizycznie i psychicznie osoba, mam niski prog bolu...choc na pewno boli to 100 razy mniej niz porod...niby moge poczytac w necie ze tam iles procent dostaje krwotoku czy zakazenia, ale wole tu od dziewczyn z krwi i kosci... (p.s. umoralniaczki prosze o darowanie sobie zyczliwych rad, bo nic innego w gre nie wchodzi na mnie totalnie nie podzialaja) 🌼

Gość panienka_cukrowa
ah, jeszcze nie wiem czy to bedzie farmakologiczna czy prozniowa, na miejscu mam nadzieje mi ktos kompetentny doradzi...jaka radzicie? czytam, ze czasem po farmakologicznej trzeba i tak na lyzeczkowanie isc bo nie wszystkie produkty ciazy wychodza...i ze farmakologiczna bardzie boli.

Gość a co ci po tym?
raDZE CI ZEBYS SOBIE POSZLA MOZG WYMIENIC:d

Gość panienka_cukrowa
no dawajcie :) 🌼

Gość Saginini
Próżniowa, jeśli oczywiście masz tyle pieniędzy, ale chyba to nie gra teraz roli, skoro potem masz mieć spieprzone życie po całości...

Gość Saginini
... i co to znaczy- jutro ide na zabieg?! Już się umówiłaś, jak gdzie, co mu powiedziałaś: 'Panie, weź mi zrób aborcje?!'... to chyba nie w Polsce.