Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nic nie mogę kupic

Czy tylko mi się nic nie podoba?

Polecane posty

Gość Nic nie mogę kupic

Byłam dziś na zakupach i nic nie kupiłam. Mam poważny problem, bo nic mi się nie podoba i nic na mnie nie pasuje. od 3 lat szukam butów zimowych. Nie ma nigdzie takich, jakie bym chciała, lub chociaż zbliżone do ideału. I tak jest z każdą częścią garderoby. A jeśli nieoczekiwanie znajde coś, co ewentualnie mogłabym kupic odrzuca mnie na widok ceny z kosmosu. Nie wiem, czy wina leży po mojej stronie, może cierpie na jakąs chorobe. Przez ten problem z zakupami wygladam jak dziad, bo nie jestem w stanie niczego kupic. Ciągle coś nie pasuje. Nie wiem, jak inni to robią, że jadą na zakupy i wracaja z kilkoma torbami nowych ubrań a ja zawsze z niczym. Nie mogę juz patrzec na sklepy, przeraza mnie ta sterta szmat, ktore są warte polowe swojej ceny. Wszystko jakies dziwaczne, zadnych konkretow. Szukam czegos prostego, eleganckiego, lekko sportowego i z dobrej jakosci materialu a nie 100% poliestru za byle jaką bluzke w cenie 70 zł.

Gość renia z pcimia
mam podobnie..bo zal mi kasy na te gowno.pewnie bylas w galerii.chodz na bazar tam latwiej cos kupic bo jest tanio i sie tak nie martwisz ze wywalisz kase.ile masz lat?z wiekiem bedzie troche lepiej bo bedziesz miala miej czasu na dylematy

ja tam nie mam problemu zalezy gdzie sie chodzi ja tam jak pojde do zary którą uwielbiam to zawsze cos fajnego znajde

Gość Lilly Ewelina
teraz trudno o jakość, nawet kiedyś dobre firmy dziś zeszły na psy. Do Polski trafia tylko chinol a tak się składa, że mam porównanie choćby z sieciówek. Rzeczy kupione na zachodzie są o wiele lepszej jakości, choć też szyte np. w Bangladeszu i przede wszystkim mają ciekawsze wzory. Do nas dociera tandeta.