Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Clodija

Tablety hormonalne,antykoncepcyjne na tradzik

Polecane posty

Gość Clodija

Mam na twarzy denerwujace krostki, mecze sie dieta mazidlami troche pomoglo ale ta dieta jest strasznie drastyczna :nie jem ziemniakow, chleba,mleka,miesa,slodyczy Odzywiam sie waarzywami i owocami w kolko pije pokrzywe. No prosze was.. jeszcze jesli to by dawalo powalajace efekty :( no zmniejszylo o 50% ale taki wysilek powinien dac 150%!! Moja kolezanka idzie nie dlugo do ginekologa i chyba pojde z nią po tabletki , mam 17 lat. Naprawde mam te przeciwskazania na drugim planie, te pryszcze zaslaniaja mi zycie to jest obsesja. Zrobie wszystko zeby sie pozbyc co do jednego- patrz na moją diete chociazby! Waze 45 kg mam straszna niedowage a do tego ta dieta.. Powiedzcie mi czy tabletki to dobry pomysl.. co wy wiecie na ten temat?

Gość Clodija
UP

Gość Clodija
KURWA DZIEKI WIELKIE! Ide sie zabic moje zycie nie ma sensu a DANIEL MNIE NIE KOCHA!!!

Gość hfifpgpg
brałam też i mi nie pomogło, kup sobie maść brevoksyl

Gość Clodija
KURWA WIELKIE DZIEKI ZA POMOC. moje zycie jest pustą egzystencją.. DANIEL SKARBIE KOCHAM CIE

Gość erhrehreh
Clodija, jeśli drastyczna dieta nie daje porażających efektów, to hormony też nie dadzą. Wiem bo brałam Diane35 i nie widziałam żadnej różnicy. Co więcej, jak potem odstawisz, to się dopiero może zacząć! Radziłabym odpuścić sobie a szukać innych metod lub jeszcze trochę poczekać.

Lepiej idź do kosmetyczki na mikrodermabrazję(moja koleżanka miała masakryczny trądzik zrobiła sobie mikro 3x i ma twarz jak nową) czy coś. Tabletki to ostateczność. Poza tym są b.poważne efekty uboczne po hormonalnym leczeniu.

Gość Clodija
Taa mam ten krem i wypala mi twarz i to jest tak ze jak mialam na czole krosty to poznikaly ale heloł! wiela niespodzianka te kurwy przeniosly sie na policzki tera mruje cala twarz tym ale.. rewelaacji nie ma

Autorko, tez bralam takie tabletki, od 14 roku zycia. Niedawno zaprestalam je brac, ale wracalam i tak w kolko.. Bralam dokladie diane35, ale jest tez Sindi(tansza) Napisz do mnie na mejla teraz. :)

Ale niekoniecznie pomogą Ci te tabletki. Musiałabyś mieć trądzik z przyczyn hormonalnych, a podobno tak jest tylko u kilku procent ludzi.

Gość Clodija
Och.. nie wiem naprawde chyba i tak pojde zeby popytac i zeby miec tą recepte w razie najczarnieszej godziny gdy juz sie wkure pojde i kupie.Tak w ogole to predzej czy pozniej jak Daniel moj kochany zostanie moim chlopakiem;)))) to bede uzywac antykon. tabletkowej bo samej prezer sie boje.

Gość Clodija
dieta pomogla .. ale nie do konca. Ja sie duzo stresuje i podskakuje mi adrenalina i inne gady mysle ze dobre tabletki by mi pomogly ale kolejnym problemem jest moja matka powiedzialam jej ze chce tabletki pod pretesktem bolu brzucha okropnego ( co miesiac umieram) a ona mi zebym nie wymyslala, nikt mi nie chce pomoc wszystko musze robic sama nawet wlasna matka mi nie pomaga w niczym ;( moje zycie jest do kitu..