Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zlezrobiłam???

Odrzuciłam przyjaźń

Polecane posty

Gość Zlezrobiłam???

Witajcie. Mam problem z jednym chłopakiem którego znam od dawna. spodobałam mu sie zakochał sie we mnie powiedział mi że mnie kocha że chce ze mną być ale ja go nie chce nie kocham nie jest w moim typie... Kiedy mu to powiedziałam zwyzywał mnie nie odzywaliśmy sie długo tzn. On sie nie odzywał. Po roku mi zadzwonił do mnie że mnie przeprasza że wciąż mnie kocha ale akceptuje to że ja go nie chce i nie bedzie już sie narzucał. Takie tam pierdoły gadał.zapytał czy zostaniemy przyjaciółmi ale ja mu nakrzyczałam do słuchawki żeby spadał ze już za późno na przyjaźń. Teraz mam wyrzuty,zle zrobiłam??

Gość zenek345234
Dobrze zrobiłaś.

Kolejni, którzy mylą zakochanie z miłością :-o Tak czy inaczej dobrze zrobiłaś.

Gość Zlezrobiłam???
Gdyby przeprosił po tygodniu bądź po miesiącu to może bym wybaczyła ale nie po roku

Gość Poolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dobrze zrobiłas

"Kolejni, którzy mylą zakochanie z miłością" Niby kto tak myli ? Dla siebie zrobiłaś może i dobrze, jeśli taki przyjaciel jak on nie jest ci potrzebny. Dla niego pewnie zrobiłaś źle, bo skoro zaproponował ci przyjaźń, to znaczy, że on tej przyjaźni potrzebował.

spodobałam mu sie zakochał sie we mnie powiedział mi że mnie kocha że chce ze mną być A ten.

Gość a ja byłem po drugiej stronie
Moje zdanie jest takie, że dobrze zrobiłaś :P. Oczywiście, nieświadomie, bo na pewno nie w trosce o niego (tylko jak sądze dlatego, że źle Cię potraktował i nie masz ochoty na kontynuowanie znajomości) ale jednak dobrze. Ja byłem w podobnej sytuacji, tyle, że to ja odrzuciłem zaproponowaną przyjaźń, nie bawię się w tego typu bagienko (że jak? Ja Cię kocham, Ty mnie nie, ale sie przyjaźnimy? (sic!) ). A gość niepotrzebnie wybuchnął, chociaż z drugiej strony wcale nie dziwię się, to podłe uczucie - być odrzuconym :)

Gość a ja byłem po drugiej stronie
lubię placki ziemniaczane-> z tego co zauważyłem na tym forum przebywają sami znający życie od podszewki...od strony teoretycznej ;)

Placek, zastanów się. Miłość? Po tak krótkim czasie? Zakochanie - owszem. I późniejsza akcja z ubliżaniem. Gdzie tu miejsce na miłość, co? I nie napadaj na mnie, tylko zrób użytek z mózgu. Potrafisz?

Gość przeciez to ziemniaczany
wszedzie sie wymadrza. dama dobrze pisze. nie ma co mowic o milosci, kiedy po odmowie facet zaczyna zachowywac sie, jak cham.

Placek. Napadać? Na ciebie? Nie pochlebiaj sobie. Wiedziałam, że przyczepisz się do MAŁO znaczącego faktu i nie zwrócisz uwagi na dalsze słowa mojej wypowiedzi :-o Jesteś trywialnie przewidywalny.

Gość Wiedźmak Plugawiec
Powiedz mu, niech poszuka sobie lepszej od Ciebie koleżanki/przyjaciółki.

Bo widzisz, ja w przeciwieństwie do ciebie nie jestem wszechwiedzący. - Czytając inne twoje wypowiedzi można odnieść inne wrażenie. Poza tym nie wybieram z opisu tylko tego co pasuje do mojej teorii. - NAPRAWDĘ? Obiektywizm jest trywialnie przewidywalny - zgadzam się. - Obiektywizm owszem. Ale w twoich wypowiedziach go nie ba. Tak czy inaczej lubię czytać twoje posty. Są zabawne. Sajonara.

"- Czytając inne twoje wypowiedzi można odnieść inne wrażenie." Nie trzeba się było tak fatygować i czytać. "- Obiektywizm owszem. Ale w twoich wypowiedziach go nie ba." To byś napisała na czym polega mój brak obiektywizmu, ale wolisz rzucić epitetami. No cóż tacy ludzie też się zdarzają. "Tak czy inaczej lubię czytać twoje posty. Są zabawne." Dziękuję za komplement, ale go nie odwzajemnię. Po prostu twoje posty nie zapadły mi w pamięć, więc niewiele mogę o nich powiedzieć. Dobranoc.

Gość Mjwtmjwmtw
Skoro cie kocha to przyjaźń nie ma sensu