Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od czego by tu

jezu no nie wiem

Polecane posty

Gość od czego by tu
no i co z tego że jestem ładna to nie jest najważniejsze :O

Gość od czego by tu
no właśnie też tak myślałam że powiem mu że chcę iść na zaoczne i się usamodzielnić... bo w sumie to chcę tak zrobić ale póki co nie mogę znaleźć pracy i opierdalam się niemiłosiernie...

Gość od czego by tu
ale mi trochę ulżyło że mogę się tutaj tak wygadać... ale najtrudniejsze to jemu powiedzieć :O

Gość zarozumialla dama
nie musisz mu tego mowic ze sie opierdzielasz powiedz tak jak napisalas powyzej i bedzie ok ja zawsze klamie swego faceta i sie niczego nie domysla

Gość lord stront+
ja bym się nie przejął takim kłamstwem ale to jestem ja wyraźnie widać z czego takie kłamstwo wynika więc można to zrozumieć i wybaczyć gorzej gdy będziesz w to brnęła i brnęła w końcu wyjdziesz na idiotkę albo sprytnie skłamiesz, że rzuciłaś studia :D ale on może pytać i pytać dlaczego i będziesz musiała wymyślać nowe historyjki albo przyznasz się, że byłaś głupia i nagadałaś bzdur ostatecznie, jeśli dla niego tak ważne jest czy studiujesz aktualnie, czy nie, że miałby Cibie z tego powodu zostawić, to raczej nie warto się w to angażować

Gość od czego by tu
nienawidzę takich sytuacji :O będę się potem ciągła bała ze się wyda itp no i załóżmy że pozna moich znajomych to co wtedy ? chyba bez sensu to wszytko... maatko jaka ja głupia jestem :O

Gość od czego by tu
jak się kończy znajomość ? :O

Gość zarozumialla dama
albo sie przyznaj ze sklamalas raczej to nic wielkiego bedzie ok zobaczysz

Gość Wiedźmak Plugawiec
Ty chyba głupia jesteś. Nie wiesz, że ładnym dziewczynom wybacza się błędy. Na ich postępowanie patrzy się przez palce.

Gość od czego by tu
taa jasne bez przesady to że ktoś jest ładny nie znaczy że ma wszytko z górki... :O nie wiem co jeszcze ostatecznie zrobię bo szkoda mi kończyć tej znajomości naprawdę mogłoby coś z tego być...ale chyba tylko mogłoby bo jestem debilką i wszytko zepsułam 😭

Gość od czego by tu
no i on mi raczej " nie wybaczy" bo w ogóle wychodzi trochę z założenia że kobiety zawsze kłamią a ja chciałam być inna... no i w sumie na co dzień nie kłamię ale wtedy mnie jakoś podkusiło żeby się trochę "podkoloryzować" :O:O

Gość zarozumialla dama
ojjj nie przesadzaj jeszcze bedziecie sie z tego smiali i kolega powyzej ma racje ladny dziewczyna raczej wszystko uchodzi u mnie taak jest

Gość od czego by tu
oby tak było... w końcu muszę się przyznać nie mogę tego przeciągać w nieskończoność... dziękuję za rady :)