Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalkaa34567

CZY MOGĘ UŻYWAĆ DWÓCH PODKŁADÓW/FLUIDÓW JEDNOCZEŚNIE?

Polecane posty

Gość natalkaa34567

hej, dziewczyny własnie dostałam w prezencie nowy podkład rozświetlający loreala...jest cuuudowny! lekki, świetlisty, ma drobinki- jestem nim zachwycona...jest jedno ale ...moja twarz- świecaca się jak psu jajo- używam podkładu matująco-pielęgnacyjnego clinique i jest ok...ten rozświetlający "spłynął " po godzinie...i teraz mam pytanie- czy mogę nałozyc swój podkład matujący, a na to (na kości policzkowe) odrobinę tego podkładu rozświetlającego? help :(

Gość vitaD
lepiej pod ten rozswitlajacy naloz baze

Gość natalkaa34567
hmmm..właśnie o to chodiz, że baza są silikonowe, mają parabeny, a ja mam bardzo wrażliwą buzię, dlatego używam tego clinique od lat... nie tylko matuje i kryje ale też pielęgnuje

Gość oczywiscie ze mozesz tak robic
na youtube jest pelno filimow gdzie dziewczyny nawet i 3 rodzaje podkladow uzywaja na raz ;)

Możesz, ja mam kryjący jakiś taki oklepany z drogerii a do tego rozświetlający chanel, normalnie używam tylko tego zwykłego a od święta dodaje ten rozświetlający.. w sumie to on taki efekt lekkiej ładnej opalenizny robi ;) Ale sam jak jest to nie kryje

Gość natalkaa34567
dziewczyny, jednak troszke sie boję...bo może te podkłady musza być z tej samej firmy? wiecie co, kiedyś kupiłam za ciemny podkład, i pomieszałam go ztakim jasniutkim od mamy (mój był gosh, mamy max factor) nałożyłam na buzie i dziewczyny- nagle na twarzy miałam trzy czerwone placki!!! nie wiem jak to sie stało, poodbno czasem kosmetyki połączone moga wywołać reakcję alergiczną

Jakieś z jakimiś może mogą, spróbuj to będziesz wiedzieć jak jest z tymi 🖐️ Ja kolorystycznie mam te same odcienie, ale inne zastosowania mają - tak jak pisałam jeden kryje drugi "dodaje urody" ;)

Gość JUHYGTFRDE
PEWNIE,ZE MOZESZ:)JA TAK ROBIE... BARDZIEJ KRYJACY VICHY NA POLICZKI A RESZTA DELIKATNIEJSZY LOREALA... MOWISZ,ZE FAJNY JEST TEN LOREAL ROZSW?KURCZE!CHCIALAM GO KUPIC OST ALE WYBRALAM INNY:( ROZSWIETLA TAK JAK PHOTOGENIC REVLONA?I KRYJE COS CZY ZUPEPLNIE NIC?

Gość natalkaa34567
jest cudowny!!! nigdy nie miałam ładniejszego podkładu kryje...a jaka buzia jest promienna! delikatna, rozświetlona... moja mama już mi go porwała, wcześniej używała podkładu MAC na to rozświetlające kuleczki meteorki , korektor pod oczy- a teraz jeden kosmetyk i wygląda cudownie... ale raczej do suchej i normalnej buzi