Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbnjuyhgtrfdews

co to znaczy byc ładnym? hahahahahahahahaha

Polecane posty

Gość bbnjuyhgtrfdews

tzn Zachowujesz się jak dupek,jesteś chamski,wredny, bezczelny,zarozumiały,,arogancki A i tak w chuj dziewczyn,pragnie cie poznać,same się narzucają są miłe np chętnie dają mi odpisać na sprawdzianach, wystarczy,że odezwiesz się łaskawie do jakieś ona już jest szczęśliwa a reszta patrzy z zazdrością a nienawidzą cie tylko te które w jakiś tam sposób np obraziłeś wyzywając od kurew,szmat dziwek itp,ale większości przypadkach wystarczy tylko przeprosić i już jest ok Co prawda traci się trochę przy bliższym poznaniu, bo po jakiego chuja masz się starać możesz sobie pozwolić na bycie chujem,skurwielem,ale wystarczy jednorazowo pokazać (a raczej zagrać),że ci zależy i już wszystko wraca do normy Jak np rzucisz taka jedną z wielu,będzie ryczeć może nawet popełni samobójstwo a ty zrobisz jedno hahahahahahahahahahahaha Pomijam fakt,że żygasz już tym sexem i lodami masz dosyć tych wszystkich laseczek

Gość Wiedźmak Plugawiec
Wydaje mi się, że nawet gdy jesteś nieśmiały wobec kobiet, to i tak jakaś nachalna w końcu Ci się wepcha na kutasa. To moje zdanie, a raczej sądzę po sobie.

Gość a. a .a...
teraz sie obudz albo dalej snij

Gość Wiera Ikona
abrakadabra Misiu to nie ja za Toba szaleje, ale ktos widac tak,..

Gość bbnjuyhgtrfdews
naprawdę ciężko być nieśmiałym,wręcz jesteś za pewny, bo zdobywasz doświadczenie w tych sprawach od małołota, po za tym jesteś lubiany masz masę psedo ziomków to też pomaga,szczególnie na początku

Gość bbnjuyhgtrfdews
W każdym razie jak jesteś ładny i jesteś nieśmiały (czego nie rozumiem) Widocznie wynika to z różnych problemów psychicznych to tak naprawdę tracisz cała przyjemność bo nie korzystasz z tego powodu marnując życie i jakaś tam ci wskoczy na kutasa na którą tak normalnie nawet byś nie spojrzał