Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze zona jeszcze meza

co najbardziej boli faceta?

Polecane posty

Gość kielecki yelcz
jak wali jądrem o ścianę i dostaje rykoszetem na telegazecie :-) opinie krajowe, cytaty pacjenta szpitala dla obłąkańczo zakochanych we własnym krótkim ściernisku ...słońca omija go szerkim łukiem a strzały padają mu na POtylicę niechcąco przeprasza sam siebie i bardziej napierdala bo lubi masturbacje uliczną... wszedzie widzi kurwy których nie ma a które go zewszond otaczajom....bo boi się normalnych kobiet...ot taki MOderator :-))))) o skrzypionco - szczekającym odgłosie hłehłe tak TKI? jak tam pajączki? .... onanistycznie roześmiany? ehehehehhe

Gość kielecki yelcz
ulica kocha krawęzniki o niskim pułapie dlatego masz odwzajemnioną miłość :_)))) zaspokajacie się wzajemnie :-)

Gość najbardziej zaboli faceta
jak kobieta powie, że jest wspaniałym facetem, superkochankiem, zaradnym i męskim, a inne kobiety będą z pewnością się cieszyć jego zainteresowaniem tylko nie ja

Gość Mały Książę skonsternowany
jak się była pokaże z innym, superprzystojnym, bogatym i posiadającym wiele innych zalet, to facet odetchnie...................................... bo teraz ten super-gfacet będzie miał przejebane:P

Gość AnnYa
zrob cos ze swoim wygalaladem,zmien cos.Wykorzystaj w tym celu jego upodobania i tak sie zrob zeby go skrecilo.Nastepnie pokaz sie z facetem ,znow wykorzystaj jego upodobania,takim jakim on nie jest a chcialby byc:Psie zesra ,gwarantuje:D

Gość Maly Ksiaze skonstrenowany
Rucham sie z psem nie dziwie sie ze moja ex odeszla

Gość Orusssshorusss
jam jest horus osrus kumple mówią na mnie osrany siemano !

Gość ogolnie zaden tekst mnie
nie rusza bylej, dla mnie eks to mniej niz zero puszczam mimochodem wszystkie docinki