Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mother Monster

Moje obserwacje tatusiow od siedmiu bolesci na placu zabaw...

Polecane posty

Ostatnio sobie tak obserwuje. Jedni ojcowie wprawiaja mnie w podziw,bawia sie w berka ze swoimi pociechami,razem sie hustaja itp. Az sie tak jakos milo robi i jest nadzieja ze na tym swiecie istnieja normalni faceci,troskliwi,opiekunczy. Bulwersuja mnie natomiast tatuskowie ktorzy stoja sobie i zra slonecznik, pisza smsy,piwko itp a ich zonka skacze wokol dziecka probujac zabawic. Oni nic sobie z tego nie robia. Ostatnio rozbawilo mnie...jedna baba pod reka taszczy miska,w drugiej rece reklamowka z czyms tam,na oko tak 5letnia corka obok tez taszczy reklamowke a tatus co robi? Niesie sobie piwko :o Co za frajer!!! Nie wiem skad sie tacy biora i wolalabym na takiego nigdy nie trafic :o Czy ktos z was tez widuje takie elementy? Podzielcie sie...

Gość wez gumowy mlotek
to co? juz sie piwa nie mozna napic?🖐️

Gość odlacz internet
ja sobie pościelisz tak się wyśpisz :P

Gość silezjanka
są rózni faceci , a kobieta chce miec dzieci i rodzine więc jak wybierze sobie takiego co pije piwo i siedzi to jej sprawa myślisz że taki sie zmieni ze wzgledu na dzieci ?

Gość sorry jak se wybierzesz
takie bedziesz miec. moj facet w zyciu by piwa w miejscu publicznym by nie wypil (nie liczac barow).

Gość bonnna
nie każdy urodził się ojcem nie każdy lubi dzieci ludzie są różni

Ale nie mam pretensji o picie piwa...tylko o to ze nie poswiecaja uwagi wlasnym dzieciom :o Pozatym jak to wyglada...corka z matka obladowana reklamowkami a tatus idzie sobie na luzie z piwkiem? :o no zalosne troche jak dla mnie

Mam przed balkonem plac zabaw to się nie takich cudów naoglądałam! Takie widoki nie są dla mnie niczym nowym. Standard:)

a co Ciebie obchodza inni?? to tylko ich sprawa mnie najbardziej wkurzaja osoby, ktore nie maja wlasnego zycia tylko zyja zyciem innych

No sory,ale ja tez nie urodzilam sie matka,nie cierpie dzieci no ale skoro juz je mam to sie staram jak moge zeby mi kiedys nie powiedziala ze jestem matka do dupy :o Jak te baby moga wogole z kims takim byc? Ja bym takiego rzucila w cholere...

Gość pan jan........
a mamuski to leprze, siedza na ławeczce, plotkuja i w nosie maja co ich pociechy wyprawiaja, toż dopiero masakra

A nawiasem mówiąc to mamuśki wcale lepsze nie są. Również walą piwo na ławce z psiapsiółkami i tylko ryczą na bachory!:P

Wypacykowane,wytipsowane panienki z dziećmi tylko patrzą żeby przyszli kolesie z piwem. Albo kupują wódę mieszają z pepsi żeby nikt nie wiedział że chleją. Tylko potem lezie taka z dzieckiem i dupa jej się zawraca. A zachowanie na placu to pożal się Boże!

No matki fakt tez nie lepsze. Ostatnio moja 6letnia corke gonila sie z taka mala moze ok 3 lat miala...papugowala wszystko za moja corka. W pewnym momencie moja corka zjechala na takiej rurze w dol. Oczywiscie ona chciala to samo i skoczyla rabiac plecami o ziemie :o Oczywiscie rodzice ploteczki na lawce i dopiero jak corka zaczela plakac to matka ruszyla dupsko.

Wódke pija??? Powiedz ze zartujesz... :o Ja tam do wypicia jednego piwa nic nie mam pod warunkiem ze dziecko ma sie caly czas na oku. Ostatnio byla akcja,zlapali pedofila ktory chcial zaciagnac dziewczynke i udawal jej ojca. Na szczescie jak ona zaczela plakac ludzie szybko zareagowali,zlapali go i wezwali policje.

Gość ytera27777777
nie masz swojego zycia ? co cie obchodzi , ty też plotkujesz i obgadujesz innych ja mam dziecko i siedzę sobie na ławce , nie biegam i nie bawie sie w berka , idiotko i co ? tez sie strasznie zachowuję co cie to obchodzi, takie babsztyle jak ty są najgorsze, nienawidze , stoi przy dziecku i obserwuje innych , komu by doope obrobic i zniszczyć , mysli że sama jest doskonała i wszyscy powinni postepowac tak jak ona parszywa wścibska baba ropucha !

Nie, nie żartuję.:) Znam osobiście, w moim bloku mieszkają.Po 25 lat. Razem z mężami chleją te które ich mają.Leci taki do sklepu po piwa to żonie 200 kupuje żeby nie była poszkodowana. Ona piwa niet tylko drinki no i w butelce z coli nie widać.

ytera27777777 - a co,pewnie jestes jedna z tych zapijaczonych kretynek co wlasne dziecko maja gdzies. Tylko papieroski i piwka...wczoraj mialam ochote jednej zwrocic uwage bo dym lecial mi prosto w twarz. Gdzie z papierochami na plac zabaw? :o Ja sie nie zajmuje obgadywaniem poza kafe kretynko. Po prostu zal mi tych dzieci. Jedna z trudem wdrapala sie na hustawke i siedziala na niej smutna bo nie umiala sie sama rozhustac,a matka pociska glupoty na lawce z kolezaneczka.

ytera27777777 My mamy swoje życie.Spoko! A te mamusie to takie Kasie ze Sosnowca które jeszcze nie powinny mieć dzieci, bo im przeszkadzają:P

Gość wiecie co sie liczy?
SZACUNEK KOTÓW Z PIWNICY 🖐️

Gość ytera27777777
spadaj zaeyebana kurvo ja nie piję ani nie palę widać jak ci łatwo przychodzi oczernianie innych ludzi na podstawie swojej schizy pewnie jestes stara grubą baba , której nikt nie chce i też chlasz powiedz co ty porabiasz w domu czy w łóżku i wyciagnij swoje brudy ścierwo zasrane przez takie kurvvy jak ty inne kobiety cierpia bo ploty rozgada na podstawie swoich wymysłów a plotkuje bo zazdrości że jakas jest ładniejsza albo bogatsza do gnoju suko

Więc co się dziwić tatusiom Jak tacy sami. Oczywiście są też bardzo odpowiedzialni rodzice. Ale tych to na palcach wyliczysz. Na placu przeważają babcie i nianie. Te nie piją.:) A tak, to rodzice nie mają czasu dla własnych dzieci,bo zarabiają PIENIONDZE:P Pieniądz rządzi wszystkim,niestety:( Potem się dziwią dlaczego mają problemy:(

Gość ytera27777777
i co jeszcze wymyslisz babsztylu ? że chodzę pijana i leże na placu zabaw twoim jedynym celem w życiu jest obgadywanie innych pod pseudotroską o dzieci bo nie masz swojego życia , bo jest nudne i parszywe obgadujesz i jak ci łatwo to przychodzi , jaka satysfakcja że kogoś oczernia az ci się ryj z pojarania krzywi że masz okazję kogos oszkalować obyś zgniła suko

Gość ja naa ten przyklad
jestem caly wytatuowany na rekach i torsie i plecach i jestem dobrym czlowiekiem bo nawet dalem 2 zl na orkiestre Owsiaka

ytera27777777 Nie obrażaj nikogo i spadaj z tego topiku! Wejdź na inny i polemizuj z ofermą, zyebem bo oni też mają taki poziom intelaktualny jak ty. Żal mi cię.......

ytera27777777 - ale mi sie smiac chce z ciebie tepa dzido :D rozumiem ze masz na celu sprowokowac ale udam ze cie nie widze :D ja naa ten przyklad - tatuaze nie swiadcza o tym ze ktos jest zly czy dobry :)

Mnie tatuaże nie przeszkadzają .Sama mam dwa:D Mam znajomych wytatuowanych od stóp do głów i są to bardzo porządni i sympatyczni kolesie:D Ważne jak się człowiek zachowuje i czy to jego zachowanie jest społecznie akceptowane.

silvergold - otoz to. Ta co powyzej sie tak sapie to pewnie typ tej Kasiulki :D Wstyd mi ze mieszkam wsrod takich glupich bab :o

Gość alu.zja
no,no jak tak przyjrzeć się waszemu dialogowi to poziom kultury naszego społeczeństwa wychowującego ( to nie jest dobre słowo) dzieci sięgnął dna !!!!!!!!!!!! Opamiętajcie się "mamusie" !!