Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość experimental

Często robicie facetom sex-niespodzianki?

Polecane posty

Gość experimental

Często zdarza się Wam zaskakiwać czymś swoich facetów? Np. przywitanie go w drzwiach w sexi bieliźnie, fantazyjna gra wstępna, kajdanki, itd. Mój ciągle się tego dopomina, a sam nic :(

Gość Doktor Drejfus
u mnie seks niespodzianka polega na tym, że jest seks :classic_cool:

Gość bo w seksie nie ma
równouprawnienia

To może twoja żona jest nieśmiala, doktorku, i woli, żebyś ty jej robił niespodziankę, a nie ona tobie? :D

Gość experimental
-> m a d z często to wg mnie np 2-3 razy w tyg

niespodzianka kojarzy mi sie raczej z taka sytuacja ....... przychodze do domu popracy w piatek.... a tutaj zona czeka z dobrym jedzeniem w ladnej bieliznie pod lekkim wdziankiem, ciepla atmosfera, dziecko u tesciowej czy u kolezanki , w lazience czeka kapiel, swiezoprzebrane zapraszajace lozko. usmiech . moze szampan jakis moze jakas cicha muzuka ....... fakne nie prawda ? albo np. ..... lodzik zamiast budzika a potem co podpowie fantazja......to taka moja wizja niespodzianki z mojego punktu widzenia ..... co myslicie ?

Gość Doktor Drejfus
dlaczego twierdzisz, że podróżować to doopa?

Gość mariner
experimental Widac jest psragniony twej atencji:) nie a seks jest tylko kanalem :) Sa faceci ktorzy nie potrafili wyskoczyc z krotkich spodni i potrzebuja "mamusi" To jest klucz do jego pragnien :)

macie na mysli lodzika na pobudkę?😴

bum ta pierwsza wersja bardzo mi się podobała :) No wiesz nie ma co się dziwić i nie widzę w tym nic złego i dziwnego jesteście młodzi cieszcie się soba szkoda jednak że on nie robi tego dla Ciebie i bardzo Ci współczuję.U mnie to się zdarza ale w dwie strony.Wiesz może zgódź się na to raz a później zaczekaj.Jeśli on się odwdzięczy bawcie się a jesli nie odpuśc sobie.Podpowiem CI jeszcze (Chodź wyda się to wam dziwne) że u mnie było podobnie.Moją zona zrobiła mi 3 takie niespodzianki aż w koncu ze smutkiem wspomniała dlaczego ja tego nie zrobiłem.Zrobiło mi sie głupio bo czułem że ją zaniedbałem ale zawsze myślałem że dziewczyny są piękne i one mają czym robić niespodzianki gdy moja wyskoczyła w szpileczkach i krótkim szlafroku zaniemówiłem a ja rajstop nie założe a gdy wyskocze do niej nago wysmieje mnie.Dopiero moja żona uswiadomiła mi jak bardzo jestem atrakcyjny dla niej.Więc założyłem pantofle i spodnie od garnituru, nażelowałem włosy a na górze nie miałem nic oprócz muchy (widziałem to w jednym filmie).Zrobiłem obiad zabrałem ją do łazienki do wanny na kąpiel zrobiłem jej masaż i minetkę w wannie niestety moja fujara sterczała a ona była zaspokojna i zmęczona więc skońćzyło się buziakiem na dobranoc ale nie czułem się z tym źle.I od tego czasu robimy sobie takie niespodzianki i fajnie jest.Czuje się super kiedy widze jak ona się uśmiecha i kiedy mruczy z podniecenia.A i sam lubię kiedy zjebany po pracy jak kon po westernie wracam do domu a ona czeka na mnie usmiechnięta z dużą liczbą wrażeń :))