Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adsadsdsadsdas

Jak podniecić faceta w miejscu publicznym

Polecane posty

Gość adsadsdsadsdas

No właśnie, rzućcie jakimś pomysłem ;)

Gość mariner
a co ty rozumiesz pod pojeciem "podniecic " 1.Rozpalic jego zmysl pozadania? np do kobiety :) 2.Podniecic go plciowo aby mu penis stanal na bacznosc 3.Wkurzyc go emocjonalnie :) 4.Rozgrzac go do dzialania jakiegokolwiek chodzi o to aby byl aktywny :)

Gość adsadsdsadsdas
1 i 2 :)

Prowokacyjne teksty i spojrzenia, do tego subtelny dotyk. Na sam koniec procesu podchodzisz do niego blisko i za ucho szeptasz mu co bys chciala zrobic z nim w tej chwili. Watpie czy ktorykoliek facet bylby obojetny na cos takiego ;)

Gość Doktor Drejfus
co to jest zmysł pożądania? na czym polega podniecenie płciowe? jak się wkurza emocjonalne? mariner, jesteś koorva głupszy od florka, a to już osiągnięcie, rispekt!

Gość adsadsdsadsdas
Pepi, wielkie dzięki, chociaż póki co chciałabym ograniczyć się do czynów, ne słów... choć bym bardzo chciała, jeszcze tak nie potrafię

Gość mariner
Wystarczy okazac mu zainteresowanie i byc uwodzicielska .facet to zalapie od razu.Spojrzenia takie dluzsze w oczy,lekki usmiech -to na odleglosc a blizej wystarczy go dotknac np pod pacha tam gdzie zaczynaja sie zebra,pomasowac brzuszek,posladki -to blisko A bradzo blisko -to pomasowac mu penisa :) To sa zachowania dla standartowego modela faceta ale sa tez przypadki indywidualane ,niepowtarzalne i wtedy potrzebna jest intuicja i inteligencja :) i to "cos" co kazda dziewczyna ma w sobie i ujawnia tylko tym ktorzy jej sie podobaja i sa przez nia pozadani:)

Gość mariner
Wystarczy okazac mu zainteresowanie i byc uwodzicielska .facet to zalapie od razu.Spojrzenia takie dluzsze w oczy,lekki usmiech -to na odleglosc a blizej wystarczy go dotknac np pod pacha tam gdzie zaczynaja sie zebra,pomasowac brzuszek,posladki -to blisko A bradzo blisko -to pomasowac mu penisa :) To sa zachowania dla standartowego modela faceta ale sa tez przypadki indywidualane ,niepowtarzalne i wtedy potrzebna jest intuicja i inteligencja :) i to "cos" co kazda dziewczyna ma w sobie i ujawnia tylko tym ktorzy jej sie podobaja i sa przez nia pozadani:)

zastanawiam sie tylko po co podniecac faceta w miejscu publicznym ??:O

Gość adsadsdsadsdas
Dla urozmaicenia :) Chcę go zaskoczyć.

Gość Doktor Drejfus
wystarczy, że nie założysz pod spódnicę majtek i mu o tym powiesz w jakiejś niespodziewanej chwili

v34 zastanawiam sie tylko po co podniecac faceta w miejscu publicznym ?? No właśnie, po co? powiedziane jest: Nie będziesz podniecać bliźniego swego naderemnie :classic_cool:

Gość zawiedziony1410
Amen

Mariner, posiadasz umiejętność czytania ze zrozumieniem? wskazane przez ciebie "źródło" nie wskazuje związku frazeologicznego "podniecić kogoś płciowo" a o to chodziło Dreyfusowi :P

Gość mariner
Jakos widac nie tylko ja mam klopot ze zrozumieniem .Polska mowa -trudna mowa !:) Temat byl "Jak podniecic faceta w miejscu publicznym?" W mojej glowie zrodzi la sie watpliwosc o jakie "podniecenie" autorce chodzi.Nie mam mysli krazacych tylko wokol seksu i mam prawo przypuszczac ze pod "podniecic" moze sie kryc inne znaczenie :)