Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość insomniaaaaaa

Problem z 10 miesiecznym dzieckiem.

Polecane posty

Gość kaufland khjgbjhygjk
i dodam ze u mojej roznicy nie ma czy zje o 19 czy 21 bo i tak budzi sie o 6 a jesc chce dopiero o 7 i tak jest codziennie ale sama jej nie ustalalam godzin jak jest glodna to je a jak nie to nie a jak chce spac to spi:)

Gość kefetarianka
Ja niebardzo mam z kim zostawic swojego. Moi rodzice pracuja na swoim wiec czasu nei maja zbytnio i tescie tak samo. Poza tym on nie chce z nikim zostac. Od malego byl tylko ze mna i teraz mam przechlapane:-) Ale ja lubie z nim byc. Duzo osob mowi ze na sile mam go zostawiac bo musi sie przyzwyczaic ale ja nie moge wiedzac ze on placze za mna. Taka juz jestem niebo bym mu oddala ale jego nie:-)

Gość kaufland khjgbjhygjk
no moja tez nie chce mnie sama nigdzie wypuscic ani ja nie lubie jak placze za mna ale musze bo np na prawo jazdy z nia nie pojade ani na duze zakupy-bo po sklepach jej ciagac nie chce.

Gość Wanesskka
jak dziecko jest male to budzi sie z reguly co 2 godziny wiec nie idzie ustalic mu jednej godziny z czasem sie to normuje Moj syn np spi w dzien 2 razy pierwszy raz 2-3 a drugi 1-2 o 20 pije mleko i zasypia jesli np nie poloze go ten drugi raz to jak klade go o 20 to budzi sie o 21 wiec w naszym przypadku musi miec 2 drzemki

Gość Wanesskka
kefetarianka to jak dasz dziecko do przedszkola bedziesz miec powazny problem mojej siostry syn tak robil i do dzis ma przesrane Moj natomiast syn nie boi sie obcych potrzebuje te 10 min oswoic sie i jest dobrze

Gość insomniaaaaaa
Hoorhe dziekuje slicznie za odpowiedz,ktora mnie usatysfakcjonowala. Mam jeszcze pytanie odnosnie jajecznicy. Czy taka jajecznice robi sie normalnie? Czytalam gdzies o jajecznicy na parze...

Gość HOOHRE
Ja robiłam normalnie. Tylko używaj dobrej jakości oliwy lub masła. Pewnie niejedna mama mnie zjedzie, bo nie wiem jak jest w tabeli zywienia, ale robiłam małej od razu z całych jajek. Wcześniej dawałam córce samo żółtko ugotowane na twardo lub miękko, by zobaczyć jak zareaguje.Jeżeli Ty nie podawałaś jeszcze żółtka to najpierw podaj kilka razy samo żółtko, a potem wprowadź białko.

Gość HOOHRE
Ja robiłam normalnie. Tylko używaj dobrej jakości oliwy lub masła. Pewnie niejedna mama mnie zjedzie, bo nie wiem jak jest w tabeli zywienia, ale robiłam małej od razu z całych jajek. Wcześniej dawałam córce samo żółtko ugotowane na twardo lub miękko, by zobaczyć jak zareaguje.Jeżeli Ty nie podawałaś jeszcze żółtka to najpierw podaj kilka razy samo żółtko, a potem wprowadź białko.

Gość HOOHRE
oczywiśnie na parze też możesz robić. Mi nie chciało się kombinować. Poza tym maluszek musi dostawać tłuszcz. Dopilnuj w obu przypadkach by jajko było pożądnie ścięte, by nie było żadnych glutów (w niedogotowanym jajku może być salmonella) I smacznego! :)

Gość insomniaaaaaa
Hoohre,jestes boska! Jeszcze raz dziekuje! :)