Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sorex

skad wiedziec czy TO jest to?

Polecane posty

Jak w temacie, skad wiecie ze czlowiek , ktorego spotykacie to ten wlasciwy, ze uczucie ,ktore sie pojawia to wlasnie to uczucie?

Gość nnniezapominajka
... dobre pytanie

Gość pytanie z serii
"skąd mam wiedzieć, czy miałam orgazm?" to się po prostu wie!

Gość antek_partyzant
Tego nie wiesz na pewno, chyba że jesteś z tych, co to na 100% od razu wiedzą. Ale generalnie czujesz coś, czego dotąd nie czułeś, myślisz o tym, o czym wcześniej nie myślałeś, że gotowy jesteś zrezygnować z wielu rzeczy, na inne poczekać, że milczenie nie przeszkadza, ale przede wszystkim, że potraficie ze sobą rozmawiać. Plus cała reszta :)

Ha! Orgazm orgazmem, Wie sie? Hmmm No dobra, jestes z kims, myslisz-myslisz to jest to-a za pare tygodni twierdzisz, ze jednak nie jestes pewna czy aby na pewno. Czyli wniosek jest taki, ze jesli sie pojawiaja watpliwosci to TO nie to? :)

Gość pytanie z serii
to skoro pojawiają się wątpliwości, to jednak nie jest TO :).

Np. je nie zastanawiałam się nigdy czy to TEN, byliśmy ze sobą, było nam bardzo dobrze. Zakochałam się. A parę lat później ślub. Jak patrzę na Niego/ myślę o Nim to pojawia się jedna myśl: "odpowiada mi w 100%" :) A ślub był najbardziej wyczekiwaną chwilą :)

Gość rozkreconaZakrecona
jak sie zakochasz tak naprawde to bedziesz wiedziala jak nie wiesz czy to ten to znaczy ze jednak jeszcze musisz na niego poczekac:)........bylam w zwiazkach powaznych z 2 mezczyznami kochalam ich myslalam ze to ten....chociaz nie bylam pewna jakos tak dziwnie myslalam ze cale lata ze soba spedzimy ale myslalam ze tak ma byc......poznalam mezczyzne nie chcialam byc z nim swietnie nam sie rozmawialo bylismy tacy sami te same ruchy te same zdania te same upodobania Ci sami ludzie tylko On mezczyzna a ja kobieta przeciwnosci losu nie pozwalay mi na ten zwiazek ale czulam ze cos sie dzieje ze mysle tesknie.....pewnego dnia pocalowalismy sie....serce oszalalo bilo tak mocno i tak szybko goraco sie zrobilo w glowie sie krecilo bylam jak pijana:p wiedzialam ze to TEN..!!!!!!!mimo wszystkiego jestesmy razem kocham Go caly czas tak samo mocno:) nawwet ludzie jak nas obserwuja mowia ze my tacy szczesliwi i zakochani:)

Gość rozkreconaZakrecona
mimo wczesniejszych zwiazkow jednak to uczuciejest inne glebsze...cos pieknego tworzymy calosc i to doslownie:) niestety ludzie sie wiaza bo im sie wydaje ze to ten ale sie okazuje ze pozniej zwiazek sie rozpada.....zycze Wam cierpliwosci i abyscie odnalazly ta prawdziwa i jedyna milosc:)

Gość mireczkaa
Gwrancji nie ma :) Ja miałam tak, że odkąd poznałam mojego faceta nie bałam się panicznie ciąży:) W ogóle wszystko było jakieś "łatwiejsze", prostsze. Czas pokazał, że miałam rację- jesteśmy razem 9lat i mamy dziecko:)

Gość Mantusia 82
Co wtedy jak przed ślubem było uczucie a po pewnym czasie mija? Czy udawać , że wszystko ok czy kończyć zwiazek?

Gość doświadczony roman
za każdym razem to ja jestem ten jedyny

No popatrz roman, ze ja na Ciebie nie trafilam:))

Gość do Mantusi
ślub to już jest świętość, sakrament, ślubujesz być z nim na dobre i na ZŁE, więc musicie się starac, dbać o związek, tym bardziej jak jest trudniej i motyli już nie ma. MMałżenstwo to nie same przyjemnosci, ale tez poswiecenie, decyzja na cale życie. Tak wiec nie róbmy z gęby ...d... Zawsze mozecie isc do psychologa na terapie zwiazkow.

Ja też uważam , że ślub to świętość etc. ale w takim razie skąd tyle zdrad, romansów na boku itd???kochanków, kochanek???