Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznieZaniepokojona

czy mogłam zajść w ciążę, niepłodność

Polecane posty

Czy jest ktoś w miarę obeznany w temacie, ile trwa leczenie niepłodności u mężczyzn?? 2 dni temu kochałam się z moim chłopakiem i nie zabezpieczyliśmy się, ponieważ zapewniał mnie on, że lekarz stwierdził u niego niepłodność(został pobity, przez co ma uszkodzone jądra). Dopiero na drugi dzień, gdy zaczęłam drążyć ten temat mój facet powiedział, że ta diagnoza niepłodności była miesiąc temu, rozpoczął leczenie i go nie dokończył, obawiam się teraz trochę czy jednak nie zaszłam w ciążę. Strasznie się boję, ponieważ nie mogę sobie pozwolić na ciążę przez sytuację finansową, poza tym nie jestem na to po prostu gotowa. Bardzo proszę o odpowiedzi!

Gość mlk
a jakim cudem można stwierdzić czy on jest płodny skoro nie wiadomo co się w zasadzie stało z jego jądrami?? to może ocenić tylko lekarz. jeśli to była kwestia urazu mechanicznego to równie dobrze już mogło się mu na tyle polepszyć że jest płodny. jedynie przerwanie nasieniowodów daje pewność całkowitą a tak to różnie moż być.

wiadomo co się stało z jego jądrami, został napadnięty i gnojki stłukli mu jądra, jak z nim rozmawiałam to mniej więcej to określił, że "ma tam wszystko rozwalone"

Gość haha ta jasne
wypas ściema, jest Twoim facetem ale o pobiciu i diagnozie dowiadujesz sie miesiąc po fakcie i to przypadkiem akurat podczas baraszkowania gdy on ma ochotę zamoczyć bez gumki, jeah możesz mu ufać tiaaaa :D

nie jestem z nim jeszcze miesiąc i wiem, że mówił prawdę, ma papiery od lekarza.

Gość mlk
co ma rozwalone? i jak wygladało leczenie?

leżał w szpitalu, miał je operowane i przyjmował jakieś leki, ale nie dokończył tego leczenia. Co tam dokładnie miał rozwalone to nie wiem ale lekarz powiedział, że czasowo nie może miec dzieci

Gość halina z pomorskiego
No własnie czasowo....