Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tygryśka107

JAKIE SĄ SZANSE NA ZAJŚCIE W CIĄŻĘ PO POZYTYWNYM WYNIKU TESTU OWU?

Polecane posty

Gość tygryśka107

hej kobietki, miałam ostatnio pozytywny wynik testu owu, więc dopiero po ok. 24 h mogłam wziąć mojego w obroty, czy mam jednak jakiekolwiek szanse na ciążę? Dodam że staram się już 5 miesiecy o dziecko, ale od tego cyklu zaczelam stosowac testy owulacyjne. mam nadzieję że pomogą. Poza tym podczas stosunku zaobserwowałam śluz płodny - czli przypominal bialko kurze. A wy jakie macie opinie na ten temat? Pomogły wam?

Gość mlk
mówią że zdrowa para współżyjąca w dni płodne ma ok 25% na zajście w ciażę.

Gość KallUusia
Myślę, że to strzał w dziesiątkę co to owulacji, ale jednak warto uzbroić się w cierpliwość i czekać na termin @.Powodzenia :).

Gość kiarra.....
Mnie strasznie dziwia kobiety, ktore nie wiedza kiedy maja owulacje.

Gość jhdhjasdkla
Kiarra ,a mnie strsznie dziwia kobiety ,które wszytsko wiedzą

Gość kolejna która zakłada tem,at
a skąd my to mamy wiedziec ? Przeciez każdy kto sie bzyka bez zabezpieczenia jakies szanse ma. Nawet jak się wstrzeliliście w owulacje to nie powiedziane ze zaraz zajdziesz. Dziewczyno, poczekaj troche to sie dowiesz skad my mamy wiedziec

Gość rozkreconaZakrecona
kiara a mnie strasznie dziwia kobiety ktore sa "puste"

Gość tygryśka107
Dzięki za odpowiedzi,mi tylko chodzi o to czy testy owu pomogly wam precyzyjnie okreslic dni plodne. I czy udalo sie od razu zajsc w ciaze dzieki tym testom? U mnie z dniami plodnymi jest roznie, czasami mialam tak malo sluzu, ze nie bylam w stanie okreslic kiedy jest wlasciwy dzien. Wiec dzieki testom wiem kiedy mialam, i ciekawa jestem czy strzelilismy gola:).

Gość rozkreconaZakrecona
boshhhhh dziewczyna zalozyla temat bo chce sie czegos upewnic czy to takie dziwne????jak dla ciebie to dziwne to moze idz sie przebadaj albo daj d...swojemu mezowi bo moze za malo cie ostatnio poruchal ze plujesz jadem

dupy to możesz ty dajesz, ja się z mężem kocham ale widzę że tobie to obce pojęcie :) współczuję chamko:) za chwilę którąś zaswędzi pod kolanem i temat założy czy w ciąży jest, ludzie czy wy macie trochę rozumu w głowie ??? Chyba logiczne że jak się współżyje w owulacje to szansa jest.

Gość tygryśka107
Jejku, chrzańcie tych popaprańcow, ja mam to w nosie. W google szukalam tematów, ale nie są tak sprecyzowane ktorych ja oczekuje, dlatego zalozylam ten temat. i dziekuje tym ktorzy mi normalnie odpowiedzieli 🌼

Hej :) Ja się starałam 3 cykle, w 4 cyklu stosowałam testy owu i był to ten szczęśliwy cykl. Teraz jestem w 8 tyg ciąży, powodzenia:)

Gość kolendraaaax
mi nie pomogły według mnie kasa w błoto wyrzucona mi wychodziły pozytywne nawet w cyklach w których jak się okazywało owu nie było najpewniejsza metoda niestety najdroższa to monitoring cyku u gina wtedy możesz mieć pewność czy pęcherzyk dojrzewa i co najwazniejsze czy pęka a nei wchłania się- testy tego Ci nie powiedzą

Gość rozkreconaZakrecona
tygryska powodzenia mam nadzieje ze sie uda:):) wiesz...duzo dziewczyn pisalo ze im pomaga okreslic wlasnie owulke ale byly tez takie gdzie owu sie mylil....ale jesli masz np...nieregularne okresy czy nie wiesz kiedy moze byc owulka to lepiej stosuj je moga pomoc:)

Gość tygryśka107
ja dostalam taka propozycje od gina zeby przyjsc na obserwacje cyklu, ale wiem ze duuuuzo kasy kosztuje, wiec kupilam testy owu, moze mi pomoga. daj Boże

Gość kolendraaaax
jeśli chcesz poczekac i nie masz parcia to próbuj - może się uda. ja tak bujałam sie rok bo wszyscy lekarze mi mówili że rok to jeszcze ok- potem jak zaczęłam się badac wszystko okazało się nie tak- owu nei miałam wogóle, mąż słabe nasienie, itd- takim sposobem mogłam jeszcze następny rok się męczyć

Gość rozkreconaZakrecona
kolejna hahah nie ty dajesz dupy a ja sie kocham:D widocznie na tyle jestes glupia ze udzielasz takich kometarzy wiec daj se spokoj

Gość kolendraaaax
masz rację - monitoring tani ne jest -chociaż ja płaciłam 30 zł za jeden podgląd-a w miesiącu były ok 4- więc tragedii nie było- a dowiedziałam sie przynajmniej od razu że owu nie mam :( mam nadzieję że Tobie sie uda ja zaszłam po ok 3 latach

Gość rozkreconaZakrecona
kolendrax i co????udalo sie???:)

Gość kolendraaaax
jezeli kobieta jest zdrowa to raczej takich testów nie potrzebuje- moje skromne zdanie- bo skoro ma książkową owulację to nie jest ciężko w nią trafić- wystarczy współżyć co drugi dzień w okresie okołoowulacyjnym i jeśli jesteście zdrowi powinniście zaskoczyć po kilku miesiącach

dobra niech ci bedzie ze daje dupy miej radoche i szczaj po gaciach :D ja przynajmniej sie głupio nie pytam czy jest szansa na ciąże jak sie uprawia sex w owulacje, trzeba miec w bani nierowno zeby takie pyt zadawac buahahahah

Gość kolendraaaax
jestem w 8 miesiącu ciąży

Gość rozkreconaZakrecona
kolejna jakbys byla madra to bys wiedzial ze nie kazdy cykl jest owulacyjny zapraszam do ksiazek a pozniej wyrazaj swoje madre opinie jak juz beda madre to z checia poczytam

Ja jestem zdrowa i mimo to nie zaskoczyłam w 1 cyklu. Cykle miałam 33 dniowe. W cyklu kiedy stosowalam testy zaszłam, więc mam podstawy by ich bronic. Jedne sobie mierzą temperaturę, ja sobie kupiłam testy. I jak test pokazał mi 2 kreski to kochaliśmy się nawet 2 razy dziennie i dopiero się udało. A jestem zupełnie zdrowa.

Gość tygryśka107
dzieki bardzo :). mam nadzieje ze uda sie tym razem, ale tez mysle ze na zapas nie ma co sie nakrecac, dam znac jak poszlo oczywiscie. dziekuje jeszcze raz🌼

Gość kolendraaaax
zgadza się- żeby stwierdzić czy owu jest trzeba monitorowac co najmniej 3 cykle- bo nie w kazdym owu musi wystąpić

jak nie wiesz czy masz owulacje bałwanico to do lekarza a nie na forum, tak na pewno zajdziesz. najlepiej z góry zalozyc ze ona owulacji nie ma bo w 3 cyklu nie zaszla co za idiotka tępa

Gość rozkreconaZakrecona
borntoride i kolendraxx gratuluje:) wlasnie najgorzej jak juz cos nie tak jest...jak dalej sie nie uda to radzilabym zrobic badanie nasienia