Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tygryśka107

JAKIE SĄ SZANSE NA ZAJŚCIE W CIĄŻĘ PO POZYTYWNYM WYNIKU TESTU OWU?

Polecane posty

Gość kolendraaaax
a kto powiedział że zdrowym parom udaję się w 1 czy 2 cyklu- oczywiście że nie!

Gość tygryśka107
kolejna która zakłada tem,at - widze ze maz ci nie dal bolca, bo ci ładnie teraz odpier*** jak mi przykro, i nie dziwie sie ze go nie podniecasz bo masz niewyparzona morde! i jestes pewnie brzydka jak noc listopadowa. bardzo wspolczuje

Gość tygryśka107
rowniez kolendraxx i borntoride serdecznie gratuluje, jak ja wam zazdroszcze :) oczywiscie pozytywnie, a nie chorobliwie ;P

Gość rozkreconaZakrecona
kolejna wez se ziolek zaparz bo zaraz kupe zrobisz hahahha

Gość tygryśka107
kolejna - jeszcze dopowiem, jak chcesz poryczec, to gnaj na pastwisko i porycz z krowami, krowo jedna :)

Gość rozkreconaZakrecona
tygryska jak sie uda to zaloz temat "jestem w ciazy" :):):):):):)

Gość tygryśka107
rozkręcona zakrecona - obiecuje kochana że dam cynka jeśli się uda, bądź nie uda ;) :*

Gość kolejna która zakłada tem,at
moj przynajmniej tego bolca ma, nie to co twój zwiędła parówa to nic dziwnego że dzieciaka nie umie zrobic hahahahahahahahaa i nawet testy ci nie pomogą łahaha

Gość tygryśka107
won stąd wykolejona krowo :) sobie pogadaj an ten temat z tak samo wykolejonymi osobami jak ty. i gdzie ten twoj ma bolca, jest on widoczny golym okiem czy widzisz go pod lupa? gdyby mial solidnego, nie jechalalbys po ludziach, wiec twoje zachowanie mowi samo za siebie :) niestety.

piszesz z wlasnego doświadxzenia ?? gdyby twoj mial cokolwiek w galotach to juz bys z brzuchem chodzila, a tak ? fakty mowia same za siebie zwiedła paróweńka i nic nie poradzisz:) mięknie mu na samym wejściu a ty sie dziwisz ze ciązy nie ma :)

ale nie dziwie sie spasła krowa a na dodatek wybrakowana kogo by to podniecilo

Testy owulacyjne pokazują najbardziej płodny dzień w cyklu. Zajście w ciąże lub jej brak wiąże się z różnymi czynnikami. Przyjmując że partnerzy są zdrowi, że mężczyzna ma silne plemniki, nie osłabione alkoholem, przegrzaniem itp a do stosunku doszło po ukazaniu się 2 kresek wyraźnych na teście, możemy wnioskować: Jeśli plemniki dotrą do jajeczka, a mają sporą drogę i jeśli po drodze nie zginą to jest szansa na ciąże, ale...jeszcze ten plemnik musi się przebić do tego jajeczka, jeśli mu się uda to jest szansa na ciążę, ale...jajo musi się jeszcze zagnieździć, niestety wiekszy procent się nie zagnieżdża, gdy się zagnieździ jest szansa na ciążę, ale...musi dojść do prawidłowego podziału hromosomów, niestety więszy procent źle cię dzieli więc jajo zostaje wydalone z organizmu (samoistne poronienie) - te wszystkie czynniki trwają zanim się skapniemy że jesteśmy w ciąży, czyli przed pojawieniem się miesiączki. Jeśli wszystko pójdzie prawidłowo ciąża murowana.

Gość tygryśka107
saint-gobain - dziękuję za odpowiedź, ale jednak nie jest to takie proste z ciążą.

No nie jest, szczególnie gdy się chce dziecka, bo jak się nie chce to tyle wpadek mają małolaty że szok. Ja też jestem na etapie stosowania testów owulacyjnych. Teraz czekam na brak okresu. Na razie to pierwsze podejście. Wcześniej stosowałam testy i mam synka. Dwa cykle próbowaliśmy bez testów, później kupiłam i od razu ciąża. Dlatego ja osobiście testy polecam.

Gość tygryśka107
Fajnie że Cię się od razu udalo z testami :). I oby teraz też tak samo bylo. Ja bede miec zapewne niemalego dyga przed spodziewanym terminem @. ale zobaczymy :)

Gość zyzyzaaaa
pomocy mam nasteujace objawy : swędzenie kolan oraz szum w uszach a tak że wysypka na lewej łopatce, sądze że to objawy ciąży. kochaliśmy się 5, 15 i 20 dnia czy to możliwe ? dodam że mąż mial zawsze na sobie skarpetki frotte