Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominika_d

ile powinnam ważyć mając 178 cm wzrostu?

Polecane posty

Gość gość
tez mam 178 i wymiary 92-62-93 a wy jakie?

Gość gość
ja mam 175 i 57kg. uważam że powinno być trochę mniej ale to ciężkie. piersi mam małe, biodra dość szerokie bo ok 92cm ale nogi trochę za grube.;/ niestety ciężko je wyszczuplic.

Gość gość
Ja mam 177, waze 56 i zamierzam schudnac, ale chyba mam po prostu c*****a figure

Gość MiuMiuuuu
Dominika, oddaj mi kilka cm, ale zazdroszcze Ci wzrostu :( Masz pewnie super długie nogi :) Nie patrz na kg, wszystko zależy od budowy ciała. Oblicz swoje fat body, jest to kalkulator zawartości tłuszczu w % organiźmie. Na kg składa się woda, mięsnie, waga narządów, tłuszcz. Także kg nic o nas nie mówią bo można ważyć 60 kg, a wyglądać zgrabniej od osoby która waży 50 kg. Po prostu zrzucając zrzucacie wodę, jakiś tam kawałek jelit i trochę tłuszczu. A to chodzi o to żeby zrzucić tłuszcz, nie kg bo można i zrzucić 10 kg, a dalej wyglądać fatalnie. Trzeba wiedzieć jak się odchudzać i jakie ćwiczenia dobrać.

Gość domiiii
ja mam 176 i waze 45kg :)

Gość gość
Mam 180 i ważę 80kg To chyba za dużo.. nie wiem

Gość gość
Nie ma reguły. Wszystko zależy od budowy ciała, kości. Ja mam 178 cm i ważę 68. Jestem szczupła. Jak ważyłam kiedyś 63 to wszyscy mówili, że jestem za chuda i faktycznie żebra i kości miednicy strasznie mi sterczały. 57 to ważyłam w podstawówce.

Gość gość
Ja mam ok.180cm,mam 16 lat i ważę 55 czasem spadam do 54kg. Nigdy nie ważyłam więcej niż 58kg,mam szybki metabolizm przez co trudno mi przytyć,ale moim celem na rok 2014 jest właśnie przytyć,mieć w końcu te kobiece kształty i przez ćwiczenia ujędrnić swoje ciałko. Czytając wasze komentarze to przy was poczułam się jak anorektyczka :(. Nigdy nie myślałam,że jestem taka chuda ,zawsze podobały mi się moje kości ,ale teraz biorę się ostro za tycie moje drogie :)!

Gość gość
65kg waga idealna

Gość gość
moja ma 196cm i 67kg i jest idealna

Gość klaudiaa98
ja niestety mam spora niedowage, waze 48kg i mam 178cm ,nie umiem przytyc mimo to ,ze duzo jem nic sie nie dzieje z moim cialem. Moze to dlatego ,ze moje cialo nadal sie rozwija ..nie wiem ;(

Gość gość
Ja mam 180 i waże 60/61 i wyglądam ok moze gdzie niegdzie cos jakas kosc wystaje ale jest ok choc nie jestem troche zadowolona z nog sa troche za chude ita szpara w udach okrpne ale cuż święta i pewnie do tego 63/64 przytyje bedzie ok choc jak widze dziewcz. Co piszą 57 nie polecam mialam kiedys 55 straszne wieszak no to tyle :)

Gość gość
Ja jestem piekna i mam 65 kg a mam tylko 185 cm. Jestem sredniego wzrostu