Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Imię dla pierworodnej

Hej. Sprawa jest taka. Muszę wybrać imię dla córki. Mąż to zagranicznik

Polecane posty

Gość czarny skurwysyński bękart
myslisz ze czarnego bachora wychowasz wśród białych na pewna siebie kobiete ? chyba masz nie po kolei w głowie bachor z góry jest skazany na klęske , popychadło itd. taki los ją czeka więc nie osmieszaj jej jeszcze imieniem jak dla psa ona już jest załosna z racji urodzenia

Gość danuśka111
kiedyś zapisałam się na angielski do czarnego, przychodzę a tam kilka dziewczyn, po wyjściu gadam sobie gadam a one do mnie że dobiera się do wszystkich. od razu zrezygnowałam. szkoda żony, miał żonę i dwoje małych dzieci. oni chyba mają to już we krwi. urządził się nieźle bo żona miała mieszkanie 3 pokoje dobrą pracę a on tylko korepetycje i bzykanie, koszmar, nigdy bym takiego nie chciala, juz arabowie lepsi z dwojga zlego ale ja na szczęście nie mam takich zapędów

Gość Imię dla pierworodnej
Czyli mówicie że pierwsze albo Lesepese?

Gość danuśka111
z niejakim simonem mol była inna sprawa, w jego kraju wierzą że jak czlowiek chory zarazi innych to choroba odejdzie, taka to dzicz

Gość hjaaaaaantaaa
A mnie się podoba Jequalne

Gość hjaaaaaantaaa
A swoją drogą znam jedną Skye bardzo fajna kobieta no ale czarna więc imię musi być w tamtych rejonów.

Gość UrrrrrrbanistA
simon jest dalej na liście dłużników ;) ciekawe jak chcą odzyskać dług chyba od matki z Kamerunu he he

Gość skunksik
Znaki szczególne: właściciel "świętej spermy" Tak lubił mówić dziewczynom po stosunku: - Moja sperma jest święta. Trudno nawet przypuszczać, ile żyje z wyrokiem śmierci w zawieszeniu po Simonie Molu.

Gość f555
Safvanna mi się podoba, a jakiej płci jest mąż ?