Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuuuzula

główka dziecka

Polecane posty

Witam. 2 miesiące temu u mojej 14-miesięcznej córki zauważyłam twardą gulę z tyłu głowy, bardziej po prawej stronie, wyczuwa się to jakby to bylo pod czaszką, początkowo myślałam, że jest to wynik uderzenia, gdyż właśnie wtedy upadła i uderzyła się w krzesło, ale jak sie okazało to po uderzeniu miała uraz w inym miejscu, dlatego nie zgłaszałam się z tym do żadnego lekarza. Ta gula nie zminiejsza się, ale jest bardzo wyraźnie wyczuwana, wydaje mi się, że to nie boli, bo nie reaguje, jak ją tam dotykam, ale mimo wszystko bardzo mnie martwi. Czy to może być coś groźnego? Do jakiego lekarza się z tym udać?

do pediatry i to jak najszybciej jest wiele rzeczy które moga coś takie spowodować, ale jak mówisz że pojawiło się po uderzeniu to bedzie albo krwiak albo zwapnienie (sama mam więc wiem jak to powstaje tyle że ja mam na ręce) bolesne to nie jest ale usunąć warto

Gość mlk
zacznij od pediatry a on da dalsze skierowania w razie potrzeby.

Gość do pediatry on ci powie
co dalej

Gość nie zartuj nawet!
Do pediatry się udac i to NATYCHMIAST! Na co ty czekasz? Toi moze być WSZYSTKO! moze pierdola a moze dziekco powinno byc operowane w trybie pilnym. Prosze zbieraj się jeszcze dziś do lekarza z tym!!!!!

słuchajcie...napisałam, ze wydawało mi się, ze to po uderzeniu, ale pozniej zauwazylam, ze slad po uderzeniu jest w innym miejscu a ta gule zauwazylam przypadkowo! wybieramy sie do lekarza, ale nietstey dopiero jutro jest wizyta