Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bo taka jest prawda...

Powodzenie zalezy głównie od urody

Polecane posty

i nikt mi nie wmówi ,ze jest inaczej niż pisze.. te ktore się przekonują ,ze sa takie piekne datego nikt do niech za zagaduje same siebie oszukuja

Gość ,,,,,,,,,,,,,,,i
wcasle nie od urody, ładna ale nie praktykująca w oralu nie ma szans

Gość grafffittti
No tak - te urodziwe częściej ląduja w łózku faceta.

tak masz racje:( ja w ogóle jestem tłusta:( masa ciezka juz prawie 300 kg waze ale mam wysoka samoocene a mimo to nikt mnie nie chce :( robie bledy ortograficzne i nie jestem inteligentna :( jakie to przykre :D

obojetnie czy do łozka czy do kochania.. poprostu piekna kobieta zawsze ,ale to zawsze bedzie miala duże powodzenie. a śmiesza mnie posty ,, jestem taka piekna ,a samotna bo faceci sie mnie boja". owszem może cześć by sie bała ,ale ci przystojniejsi bogatsi czy odważniejsi już nie

poza tym mysle ,ze faceci cześciej się zakochuja i traca głowe dla ładnych kobiet

Gość oficjalna
pewnie że tak. uroda to 70% sukcesu. a tego początkowego to przypuszczam, że jeszce więcej ;p

owszem nie mówie ,ze charakter sie nie liczy bo się liczy . ale uroda to głownie ma znaczenie o

poza tym kto na początku ocenia charakter skoro nie wie jacy jesteśmy? ocenia urode i ewentualnie pewność siebie

Gość oficjalna
ale są też takie wyjątki, że dziewczyna wcale nie jest jakaś przezajebista i ładna, a ma powodzenie dzięki temu , że jest bardzo pewna siebie i ma fajny charakter..

no może i ma powodzenie ,ale nie wierze żeby przecietna i pewna siebie wygrywała z piękna i mniej pewna siebie. zawsze wygra ta piekna choc psychologicznie pewnościa siebie też możemy sie wydawać ładniejsze

a brzydka i pewna siebie bedzie miala powodzenie u desperatów :P

Gość Nie tylko bo
ja mam urodę a chłopak, który mnie uważa za piękną nie chciał ze mną być. Wolał brzydką i wcale nie dlatego, że się mnie bał. Na początku miałam u niego szansę ale jak mnie bliżej poznał to już nie. W sumie to z jednej strony nie dziwi mnie to, że mnie odrzucił bo wolał dziewczynę, która jest moim przeciwieństwem co do charakteru. Skoro gustuje więc w kimś o tego rodzaju cechach to normalne że mnie nie chce. Prawda jest jednak taka, ze wygląd też nie jest u niego bez znaczenia skoro na początku chciał byśmy byli parą. Wybrał jednak charakter. Wcale więc od urody nie zależy wszystko.

no bo póżniej poznaje sie charakter to prawda. ale mnie chodzi o powodzenie w sensie ile osób do Ciebie zarywa

Gość oficjalna
nie prawda że brzydka z pewnością siebie wygra u desperatów. znam taką dziewczyne - zawsze miała najfajniejsze ciacha, nie jest jakaś przepiękna, jest zwykła, ale bardzo pewna siebie, przebojowa i otwarta

Gość zostaw go....i nie boj sie
na poczatku wiaodmo ze liczy sie wyglad, bo np. zagadujemy do osoby, ktora nam sie podoba...ale pozniej rpzestaje on byc wazny. Najwazniejszy jest charakter. Jezeli ktos jest super z charakteru to nawet jego wyglad staje sie lepszy... :)

Gość oficjalna
zostaw go.. i nie bój się dokładnie, dobrze mówisz. także dziewczyny nie rezygnujcie już w przypadku failstartu, trza walczyć :)