Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DeDeDeDeZ

Jak powinnam sie zachowac do córki?

Polecane posty

Gość DeDeDeDeZ

Wczoraj mialam nie mila sytuacje.Wrócilam wymęczona późno z pracy,chcialam odrazu sie polozyc na drzemke godzinną, ale gdy weszlam od razu w progu corka zaczela na mnie sie wieszac i prosic abym sie z nią pograla w nową gre ,ktorą dostala na prezent.Powiedzialam jej ze jestem zmeczona po pracy i chcialabym sie przespac,nie mam czasu, ona sie strasznie zdenerwowala ,zaczela wrzeszzcec ze tylko pracuje, śpie,i ciagle spotykam sie z moim "boyjem",Noi pobiegla do swojego pokoju cala w nerwach, próbowalam z nią proozmawiac, ze to nie jest tak jak mówi,ale jakos niemrawo to wyszlo,bo nie sluchala,uciekla do siebie,a ja bylam naprawde tak wymeczona. Połozylam sie pod kocem,juz mi się oczy zamykały, i dostalam sms od mojego "boya(jak to corka na niego woła),że wpadnie do mnie za 15 min bo papiery musze podpisac i jeszce tego samego dnia na wieczor on komus zawiezie te wazne dok.No to co mialam robic,napisalam ze czekam (choc nie ukrywam, jak prawie nigdy,akurat po tej sprzeczce z corką nie mialam ochoty na żadnych gosci,ale to akurat bylo bardzo pilne)Przyjechal, ,przejrzelismy wspolnie dokumenty i przeanalizowalismy,pogadalismy jeszcze i zeszlo prawie 2 godz.Corka akurat zeszla na dół,zobaczyla ze nie śpie i mam "goscia" wkurzyla sie,ubrala sie i wyszla.Gdy wrocila naprawde pózno(ja sie bardzo niepokoilam),nie odezwala sie slowem gdzie byla, gdy sie dopytywalam, burknela tylko, ze umie zając się sama sobą, i nie moj interes,a ja niech sie zajmuje moim boyem, i tak bedzie najwygodniej.,noi zatrzasnela sie w pokoju.Nie wiem jak dzisiaj z nia porozmawiac o tym,przeciez specjalnie nie zaprosilam "goscia" do nas gdy odmowilam jej wspolnej zabawy,naprawde bylam zmeczona.I oto obraza,glupio to wszystko wyszło,a kocham ją ponad życie

Gość wszyscy_z_kafe
sama śpisz czy z facetem?

Gość DeDeDeDeZ
sama

Gość wszyscy_z_kafe
Jak sama to pewnie sobie masujesz pipke w łóżku.

Gość DeDeDeDeZ
:o

Gość DeDeDeDeZ
Czasem masuje,przeciez jestem normalna kobieta ktora bezustannie potrzebuje bolca,a jak bolca brak to ja musze sama.

I co,zbawiloby cie to zeby pograc troche z corka? Moglas chociaz te 10-20 minut jej poswiecic...az takie to ciezkie? Nosz kur... nie wierze :o Z tym fagasem mocno przegielas....siedzialas sobie 2h jak gdyby nigdy nic. Widocznie nie bylas az tak zmeczona,moglas spotkanie przelozyc. A teraz jak sie fagas bedzie chcial z toba spotkac to dla rownowagi powinnas mu odmowic i w ten czas poswiecic sie corce. Uwazaj zeby jakis zboczeniec nie zainteresowal sie twoja corka.

Gość DeDeDeDeZ
Palnij sie w łeb dzieciaku, ze szkolly przyszles i już robisz z siebie Koguta w sieci bo w realu to maly pinczer z ciebie co nie??

Gość DeDeDeDeZ
nie moglam bo musialam sobie pomasowac

Przestań stawiać wszystkich i wszystko ponad córkę, bo możesz ją szybko stracić

Gość DeDeDeDeZ
Mother Monster " wiedz o tym ze nast razem jak zajdzie taka sytuacje,to odmowie mu i to przy corce, aby ona nie czula sie ta gorsza.Napewno tak zrobie

Gość DeDeDeDeZ
po winie jestem latwa,ktory mi naleje?

Gość Marcellllo
i takie suki są matkami :O

Gość DeDeDeDeZ
Marcelllo nie obrazaj kutafonie.

Gość DeDeDeDeZ
LittleMee " corka u mnie zjamuje pierwsze miejsce w moim sercu i nie ukrywam ze jest najwazniejsza, a to co wczoraj zaszlo to naprawde strasznie glupio mi z tym, i naprawde żaluje ze tak sie stalo.Moze jakies rady uzyskam a, bo co tu piszecie to wiem i nie usprawidliwiam siebie

Gość dokładnie to samo pomyślałam
Popracuj nad relacjami z córką, bo nie dość że w trudnym wieku to jeszcze jej nie ułatwiasz zaakceptowanie twoich bojfriendów. Każda nastolatka byłaby zazdrosna o jakiegoś faceta, z którym spotyka się matka. Poza tym, wracając do tematu, w tym wieku to ewnement gdy dzieci chcą spędzać czas z rodzicami. Skoro nada chce spędzać z Tobą czas, rozmawiać to powonnaś z teog korzystać póki możesz, bo potem może się miedzy Wami popsuć i przestanie chcieć. Gdy zaczniecie się od siebie oddalać i konflikt będzie narastać trudno będzie to naprawić.

Gość elelelelelelelelelele
ile ma lat?

Gość DeDeDeDeZ
ma 13 lat.Wiem ze napewno juz do takiej sytuacji nie dopuszcze.Fakt, napewno jest zazdrosna o faceta z ktorym sie spotykam, i dlatego w zlosci to powiedziala

nie dopuścisz, bo już takiej nie będzie. Jesteś skreślona

Gość DeDeDeDeZ
wiec jedno moje potkniecie mnie przekresla na wieki???Nie broni siebie, wyrazilam skruche, wiec co jeszcze ? moze zarzucisz poradą a nie tezy wypisujesz

Pamiętam po prostu jak mnie rodzice olewali. Później chcieli się ze mną przyjaźnić. :O smiechu warte musisz ją przeprosić, poświęcić jej czas. Od niej zalezy czy będziesz mogła to naprawić. Jak się uprze i uzna, że nie, to koniec

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zacznij jej poswiecac wiecej uwagi bo jak bedziesz ja olewac to zeby zwrócic na siebie uwage zacznie ci sprawiac kłopoty wyhcowawcze

Gość DeDeDeDeZ
Jakbym olewala corke to bym w nosie miala jej "nerwy" do mnie i poprostu nie przejmowalabym sie tym, a tak nie jest, mam wyrzuty sumienia ,tez mi przykro jest ,calą noc siemoglam spac z tego kaca moralnego