Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Winterborn77

sluchanie chuczliwej muzyki wplywa na nas samych?

Polecane posty

Gość chyba w snach
co to znaczy chuczliwej ? :O

Gość przetwornik
Dubstep elektro, taka muza ryje banie- metal kurwfa jak mozna tego sluchac:D

Gość idiotyzm!
Dlaczego miałaby Cię niszczyć? Zniszczyć może Cię techno albo disco polo.

Gość trollo
o Chrystusie nazareński, a cóż to może znaczyć drżeć ryjem??????????? i to słowo, "chuczliwa" cóż to za analfabeta - słowotwórca się tu udziela

Gość vuvamafamka
moim zdaniem wpływa, nawet na fizyce babka nam raz mówiła, że fale w muzyce (nie pamietam jakie) wpływają na częstotliwość bicia serca i np słuchający metalu, szybkiej agresywnej muzykisami stają sie nerwowi i agresywni a ci co słuchają spokojnej depresyjni itd

Gość Panwładca27
Winterborn77 jaki lubisz sex, taki ostry bez hamulców czy delikatny?

Gość Panwładca27
jesteś aseksualna? dlaczego zboczeńcu? moja ciekawość jest czysto naukowa,sprawdzam zależność preferencji erotycznych kobiet od upodobań muzycznych:P

Gość Panwładca27
ależ moje pytanie, nie wyklucza twojej anonimowości:)

Gość roman z opola
no dobra, to ja sie wypowiem jako murarz-audiofil-specjalista hahaha wpływ czestotliwości muzyki na mózg jest jak wiemy oczywisty (tak jak kolory, kształty, słowa, sytuacje) i tak słuchając death metalu/metalkoru i cieżkiej elektroniki (digital hardcore, gabba rotterdam) to załącza mi się mania, ciary, ostra jazda :D ogólnie dopamina. od mistrza Szopena dostaje melancholii, a od etnoTransu mam psychedeliczne fleszbeki :P ale sam metal ogólnie wypierdaala w kosmos, a dziewuchy co tego słuchają to chodzące perweresje, chyba się z taką hajtnę, ale to kiedyś

Gość Panwładca27
Ale ja w żadnym wypadku nie wartościuje tego,ale nie ukrywam że że jest to bardzo ciekawe,no chyba ze jesteś bardzo młoda( na co wskazują twoje zainteresowania muzyczne ) to bym wówczas rzekł że kiedyś może się zmienisz.

ale ja slucham pozatym doom metalu,black metalu,gotyckieg i symfonicznego,power metal,folk metal,celtic metal,pagan metal,industrial,trash,heavy;D To tak jestem aseksualna i wcale nie taka mloda mam 18 lat;))))

i mase innych zespolow hard rock,grunge tez i mase innych:D Pozatym lubie muzyke powazna:)) Nie znoszę popu,discopolo,rapu,reggae,D'n'B i innych:P