Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja teraz.............

Moja dziewczyna jest w ciazy

Polecane posty

Gość co ja teraz.............

z kims innym. mam pewnosc, byly testy. tamten gosc ja zostawil, byl to krotki romans. ona poczodzi z biednej, wielidzietnej rodziny. ja mam spory majatek. nie wiem co robic i gdzie szukac rady. dlatego tu pisze

Gość jam oto tu
a kochasz ją? jeśli tak to nie zostawiaj jej

Gość co ja teraz..........
ale co z dzieckiem, ona nie usunie ciazy

Gość zalamana:(
jesli kochasz,wybacz...nie ten ojciec co zrobil,a ten co wychowa.ale porozmawiaj z nia powaznie,by nigdy taka sytuacja sie nie powtorzyla,a jesli masz watpliwosci to poprostu jej pomoz jesli stac Cie na taka pomoc.pozdrawiam i szkoda ze nie moge z Toba porozmawiac,doradzic

Ja bym sie zastanowila jednak... Jesli ja kochasz, to badz z nia, wszystko sie ulozy. Ale jezeli ona nie traktuje Cie powaznie, to mozesz byc dla niej takim oslem, z ktorego ciagle bedzie doic kase.

niech nie usowa,nie zapomni tego nigdy w zyciu gdy to zrobi,bedzie to za nia chodzilo jak cien,zmora ktora jej zyc nie da,uznaj za swoje i niech to bedzie wasza tajemnica.........jesli jest tego warta

Gość jest w ciazy i byly testy?
jakim cudem?:D

jasne ze,trzeba sie dobrze zastanowic,porozmawiac,ustalic z gory pewne zasady

Gość v gvgnvghvhgvhm
jak usunie to wróć do niej jak ciążę zostawi to z nią zerwij znajdź sobie jakąś bez bękarta

Gość ekspanderka
jesli kochasz ja, pokochaj i dziecko i mysl o nim jak o swoim.... nigdy neiwypominajac... jesli nie jestes w stanie powiedz jej to otwarcie ze nie potafisz...

Gość iopiopiopiop
chcesz wychowywać obce dziecko?? bedziesz dawal kase a ona cie znowu zdradzi... nie wiem nad czym sie tu zastanawiac... i nie lituj sie nad nia bo za swoje bledy trzeba placic

Gość łoj matulu
taaa ja też się chętnie dowiem jakim cudem w ciąży były testy?

Gość co ja zrobie..........
no ale jak bede mogl byc ojcem nieswojego dziecka? ona mnie probuje przekonac do tego. nie chce patrzec na to dziecko. ona nie usunie ciazy bo jest za pozno. myslalem ze to ja jestem ojcem, ale podczas pewnego zabiegu dowiedzialem sie jaka grupe krwi ma dziecko. znam grupe krwi jej matki i swoja. Ona ma grupe krwi 0, dziecko A, a ja AB. Wspolczynnik rh tez sie nie zgadza. lekarze przyznali mi racje i dopiero wtedy ona przyznala sie do zdrady

Gość to niech odda bachora po
porodzie, nie badz jeleniem

o tym z nia rozmawialem, dziecka nie odda. jej rodzice nie przyjma jej ponownie. nie chce sobie zniszczyc zycia, bede musial ja wyrzucic z mieszkania. jakos to przeboleje

o tym z nia rozmawialem, dziecka nie odda. jej rodzice nie przyjma jej ponownie. nie chce sobie zniszczyc zycia, bede musial ja wyrzucic z mieszkania. jakos to przeboleje

Przestań bredzić autorze. Szkoda żeby ludziska niepotrzebnie się podniecali:P

Gość PlacekP
który to miesiąc ciąży? dlaczego Cię zdradziła? Jak to tłumaczyła? Jest szansa, że uznasz to dziecko? Pozdrawiam, Placek Carpe diem!

szkoda mi tylko ze milosci mojego zycia grozi bezdomnosc, ale dziecka nie zniose

no ale jak bede mogl byc ojcem nieswojego dziecka? ona mnie probuje przekonac do tego. nie chce patrzec na to dziecko. ona nie usunie ciazy bo jest za pozno. myslalem ze to ja jestem ojcem, ale podczas pewnego zabiegu dowiedzialem sie jaka grupe krwi ma dziecko. znam grupe krwi jej matki i swoja. Ona ma grupe krwi 0, dziecko A, a ja AB. Wspolczynnik rh tez sie nie zgadza. lekarze przyznali mi racje i dopiero wtedy ona przyznala sie do zdrady Powiedz no autorze jakie to badania przeszła twoja dziewczyna, że już wiesz jaką grupę krwi ma dziecko? Bardzo jestem ciekawa;)

Gość do co ja teraz.............
powiedz jej, że jak Cię kocha to ma się pozbyć tego bachora. Skoro wcześniej nie myślała to niech teraz sprząta swój błąd.

Gdyby to była miłość życia to dziecko byłbyś w stanie pokochać, może nie od razu, ale byłbyś.

ciaza byla zagrozona, to juz 8 miesiac. w wyniku badan wyszla na jaw grupa krwi dziecka. z reszta macie a, takie pojecie medyczne zeby mi wmawiac ze ten zabieg nie bym mozliwy?

Gość to trzeba było nie ratować
tej ciąży, idioci 🖐️

Gość BABY TO SZMATYYYYYYYYYYYYYYYYY
nie mozna takiego kurestwa wybaczyc na bruk szmate

dlaczego cie rozwalam? czym?

Gość ludzik123
Twoje dziecko bez problemu moglo by miec grupe A wiec jakies pierdoly tu opowiadasz

Gość ludzik123
no i pomimo ze oboje macie RH+ to dziecko bez problemu moze miec RH-