Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja teraz.............

Moja dziewczyna jest w ciazy

Polecane posty

Gość ludzik123
wiec zanim przekreslisz to dziecko to lepiej sie upewnij czyje jest naprawde

Dlatego mnie rozwalasz bo ja ci NIE WIERZĘ . Nie jestem z pierwszej łapanki i mnie nie wmówisz głupot:P z kims innym. mam pewnosc, byly testy. tamten gosc ja zostawil, byl to krotki romans. ona poczodzi z biednej, wielidzietnej rodziny. ja mam spory majatek. nie wiem co robic i gdzie szukac rady. dlatego tu pisze no ale jak bede mogl byc ojcem nieswojego dziecka? ona mnie probuje przekonac do tego. nie chce patrzec na to dziecko. ona nie usunie ciazy bo jest za pozno. myslalem ze to ja jestem ojcem, ale podczas pewnego zabiegu dowiedzialem sie jaka grupe krwi ma dziecko. znam grupe krwi jej matki i swoja. Ona ma grupe krwi 0, dziecko A, a ja AB. Wspolczynnik rh tez sie nie zgadza. lekarze przyznali mi racje i dopiero wtedy ona przyznala sie do zdrady ciaza byla zagrozona, to juz 8 miesiac. w wyniku badan wyszla na jaw grupa krwi dziecka. z reszta macie a, takie pojecie medyczne zeby mi wmawiac ze ten zabieg nie bym mozliwy? Poczytajcie co w pierwszym poście pisze. Człowieku nie rób wodę z mózgu ludziom!

Gość nierozwazne byloby
stworzenie razem rodziny. Podstawa bycia razem mimo zdrady jest obupolna chec - a nie sytuacja finansowa. Z jej strony to nie byloby szczere, plus nie przyznala sie sama a dowiedziales sie przypadkiem. Powinna udac sie do ojca dziecka

Gość w głowie się nie mieści choler
Przeczytałem pierwsze 2/3 wpisy i nie do wiary. Kobiety to naprawdę idiotki i hipokrytki, w większości :)

Gość w głowie się nie mieści choler
Pomijając fakt, iż jest to prowokacja rzecz jasna. Ja piernicze...nie mogę wyjść z podziwu. A odwracając sytuację, jakby Wasz misiu poszedł na bok zrobił dziecko to zapewne pomogłybyście jeszcze wychowywać to dziecko nie?

Gość lawena lawena lawena
Bartek to Ty?

Gość lilann86
ludzie przestańcie mowic bachor kazdy z was mógłby byc na tym miejscu.Cieszcie sie ,że was to nie spotkalo to jest czlowiek- dziecko

Gość sassssssssssssssssss
jesli masz AB a ona O to dziecko moze miec A!