Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdzicha192

A może by tak wyprostować włosy?

Polecane posty

Gość zdzicha192

Dziewczyny, Mam z natury kręcone włosy. Może nie nazwałabym ich kędziorkami, ale i tak mi się nie podobają. Zastanawiam się nad zakupem prostownicy. Która z nich Waszym zdaniem będzie najlepsza?? http://www.mergeto.pl/auctions?cp=1,3126,3160,3163&pe=p&s=pa& Kompletnie się na tym nie znam...Tu znalazłam fajne w dość niskich cenach, ale potrzebuję Waszej porady! ;)

rowenta:) hmm ja juz mam tak dlugie ze same sie prostuja nigdy nie byly krecone ale falowane... i dwie prostownice ktorych nie uzywam:)

Gość zdzicha192
No właśnie mam podobnie z grzywką...;/ Mam prostą, ale szybko mi rośnie. Do tego przy tych falowanych włosach żyje własnym życiem i leci na bok...Ale jak kupię prostownicę to może rano nią podziałam i do wieczora będę wyglądała jak człowiek. ;) Dzięki wielkie za pomoc ;)

Radzę zapuścić tą grzywkę i ją całkowicie zlikwidować ,niestety przy kręconych włoskach grzywka nie jest dobra,chyba ze masz czas, nerwy i chęci codziennie ją prostować,lakierować itd. A nie wspomnę jak jest wilgotna pogoda co wówczas się z nią dzieje :-)pozdrawiam