Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nicepeter

Białystok i woj. Podlaskie

Polecane posty

witam, jest ktos z bialegostoku lub woj. podlaskiego. najlepiej jakas mila pani :)

o poznanie sie, rozmowe, mile spedzenie czasu. szkoda, ze juz nie jestes z bialegostoku :(

ja mam meza takze i tak bym sie nie umowila:P No chyba, ze tak po prostu szukasz sobie towarzystwa.

Gość 66asika45
lepiej ty sie nie przyznawaj wiesz co o was pisza.. wejdz na watek gdzie sa najwieksze buraki na emigracji.. matko co o was tam pisza .zgroza..

Gość popisalas głupoty i tera
CARRIE TY KURWO PUSZCZALSKA WIDZI TWOJ LUBY CO TU WYPRAWIASZ? :) Dziwka dziwka dziwka🖐️

fotki wyslane. powinno ci sie wyswietlic ze nadawca jest Kopernik XXX. jesli ktos inny przyslal to nie moje. pozdrawiam :)

nicepeter to jedna z najwiekszych puszczalskich daruj sobie lepiej🖐️

Ciebie puszczalska papugo to tylko kijem przez szmate🖐️ Ale Ja sie brzydze takich kobiet🖐️ tfu..🖐️

Gość offerma z łodzi
wkuurwiają mnie osoby które piszą "ja" z wielkiej litery :classic_cool:

kto wie moze znam autora, bo mam dwoch znajomych Piotrkow w wieku 30 lat z Bialego:D kto wie moze jest jednym z nich.

A czy mily pan miałby jakieś szanse:classic_cool:?

CarrieBradshaw-Preston odpisz mi prosze na maila kiedy moge po Ciebie przyjechac i zaprosic do siebie na kawke, herbatke, winko :)

kolor oczu to mi nic nie powie, bo ja na to nie zwracam uwagi, ale 175cm, mlodo wygladajacy? Hmm... brzmi znajomo:D ale ok nie bede jak cos demaskowac autora:P

"O sobie a coz ja o sobie moge napisac? po studiach, niezalezny, pracujacy, zadbany, prowadzacy spokojne zycie - domator. majacy zainteresowania typu: fotografia, wedkarstwo, komedie, kabarety, historia, ekonomia i finanse. zyjacy w zgodzie z natura, uwielbiajacy gotowac, stonowany z ogromnym poczuciem humoru :) chodze tez rekreacyjnie na silownie, by nie tylko umyslem przyciagac kobiete, ale tez i wygladem, zdrowym cialem, silnym ramieniem, bo sadze, ze umysl jak i cialo musza rozwijac sie rownomiernie. trzeba poczytac i dobra ksiazke, obejrzec dobry film, pogadac na ciekawe tematy, ale rowniez trzeba pocwiczyc, poplywac, dbac o kondycje. nie mozna zaniedbac ktorejs z tych rzeczy. - nie jestem upierdliwy - nie jestem wredny - nie jestem zlosliwy - nie jestem uparty - nie jestem cwaniakiem - nie jestem kozakiem - nie zyje z dnia na dzien - nie mowie "co bedzie to bedzie"" Ho ho ho :classic_cool:

O kurwa nawet to co napisal o sobie pasuje do Piotrka, ktorego znam:D ja na fotce go nie znajde, bo nie mam tam profilu