Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Opolonka1234

e.coli ja chyba umrę...

Polecane posty

Gość Opolonka1234

już mam dosyć,wykańczam się powoli...:( mam 19lat niedługo 20 ,jestem na pierwszym roku studiów i od końca wakacji mam to gówno w moczu co mi rujnuje moje życie ;( mój chłopak już nie wie jak mi pomóc,co chwile widzi mnie nagą,spoconą,zmęczoną w wannie,która kuli się z bólu..jest to dla mnie upokarzające..już czwarty raz biore antybiotyk ...2dni temu skończyłam go brać i musze Nolicin łykać niby też antybiotyk,ale on juz na mnie nie działa..wczoraj mialam poprawke pojechałam na nią taksówką bo myslalam,ze nie dojde na przystanek...ledwo co coś napisałam,byłam sfrustrowana...i wróciłam zapłakana już normalnie autobusem gdzie jeszcze jakiś facet rozpędził się autem i doslownie oblał mnie od góry do dołu ...myślałam,ze umre i z zimna i z bólu ;( dzisiaj nie byłam na uczelni bo zdychałam ...caała spocona byłam,teraz jestem na jakis tabletkach przeciwbólowych..byłam juz 3 razy u internisty,u urologa ...3 razy posiew robiłam ciągle to samo :( mam dosyć...ostatnio tak mnie nerki bolały ..miałam takie je ciężkie,powiedziałam to lekarzowi ,powiedział,ze widać,ze jestem bardzo wykończona i wychodzona przede wszystkim bo przy wzroscie 174cm waże uwaga ! 53kg! w ciągu tego czasu schudłam z 6kg ...nie mam apetytu,kurde czy tego nie da się wyleczyć? miałam robione USG nerek nic nie ma,facet powiedział,ze e.coli mogło mi się po prostu przenieść na nerki i mam zwyczajnie stan zapalny i ze zdaje sobie sprawę z tego,ze to boli,ale nie ma innej rady jak próbować wszystkich po kolei antybiotyków wg antybiogramu...Bożee;( tyle pieniędy poszło,tyle mojego zdrowia,jestem blada,wychudzona,włosy to mam suche jak nigdy mimo,ze juz nawet nie mam soły ich prostować,suszyć itd.. nie mam chęci do życia,nie zalezy mi już chyba na niczym tak bardzo jak tylko na tym,zeby być zdrowa..zawale studia ja to czuję :( chce już zejść z tego świata mam dosyć...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować