Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ereetret

misie, maskotki ofiarowane MADZI zostana spalone

Polecane posty

Gość ereetret

"Maskotki, pozostawione w miejscu ukrycia zwłok półrocznej Magdy z Sosnowca, zostaną spalone - zdecydowały miejskie władze" co Wy na to?

Gość znamy się z widzenia
a jaki masz inny pomysl? co mieliby z nimi zrobic? zimno na dworze wilgotno te pluszaki juz splesnialy w srodku

Gość cyrkoplit
pełno bakterii syfu w tych maskotkach

Gość no właśnie, co mają zrobić?
Wysłać je Madzi latawcem do nieba czy włożyć jej do trumienki? A może zostawić gdzie leżą, niech latami tam gniją i zalegają w tym i tak średnio eleganckim parku.

Gość melalela
i dobrze zrobili . A co miało tam zostac takie wysypisko ???

Gość paulinka z sosnowcaaaa
To jest skandal. proponuje zebysmy zebrały podpisy pod protestom przeciwko takiemu pohańbieniu tego świetego miejsca :(

Gość eneduerikefake
a co lepiej zeby rozmokły i zrobil sie z nich syf niesamowity:o

Gość Lodowata Lady
W ogole nie rozumiem po co ludzie te pluszaki tam znosili,niby ze co one mialy na celu? Czy zwykly symboliczny znicz nie wystaryczyl? Malutkiej Madzi na pewno te pluszaki w niczym sie nie przydaly :( Ludzie to jakos dziwnie mysla.

Gość Lodowata Lady
paulinka z sosnowcaaaa A Ty o jakim swietym miejscu mowisz? Ludzie opamietajcie sie!

Gość to jest dowód czci
dla Zmarłej... jak tego nie rozumiecie to myslicie cipami :(

Gość eneduerikefake
a nie rozumiesz ze pluszowe misie rozmakja, robi sie brudna i rozlazła szmata zajebi*ty dowód czci, na nagrobku tez trzymasz brudne szmaty w na dowód czci?

Gość nknk
tam powinno sie taki 100 metrowy krzyz postawic z wielką tablica ku pamieci Madzi

Gość dtghdgthd
co za debile!!!!!!! a co chcielibyście zeby z nimi zrobili?! trzeba było uczcić pamieć Magdzi oddając kazdemu niekochanemu dziecku np w bidulu tą maskotkę!!! tępe pały.....

Gość rydzyka prawa ręka
postawić kościół i organizowac pielgrzymki

Gość Lodowata Lady
dla czci zmarlej to mozna modlitwe zmowic,czy wlasnie znicz zapalic,ale maskotki pluszowe???? No prosze Was to bez sensu,ani zmarla sie nimi nie pobawi ani nic dobrego z takich podaronkow nie wyniknie. Uwazam ze to dobry pomysl by je wszystkie spalic,przeciez nie moga tam stac i nignic.

Gość Lodowata Lady
o wlasnie ktos dobrze napisal,tzreba bylo do domu dziecka zaniesc tam przynajmniej radosc by z tego dzieciaki mialy...Teraz to i tak juz za pozno,a pozbyc sie tego tak czy siak tzreba.

Gość to jest dowód czci
Lokalne kółko różańcowe bedzie zbierac pieniędze na budowę 25 metrowego krzyża w tym miejscu

Gość Lodowata Lady
PO co? Przeciez Madzia ma swoj grob,kto chce jej znicz zapalic czy sie pomodlic to moze przy grobie,a nie w jakims pustym miejscu. Idac takim tokiem myslenia to przy kazdym szpitalnym lozku tez powinien byc postawiony krzyz,bo przeciez na lozkach szpitalnych ludzie umieraja i jakis czas na nich leza ...

następne miejsce kultu w krzakach przecież do tego jest cmentarz a nie jakiś obskurny murek

Gość Jestem z Sosnowca
nieoficjalnie wiadomo, że spalenie zostanie wykonane w krematorium w Oświęcimiu :(

Gość Lodowata Lady
a moze dałoby się te maskotki jakos wysuszyć i zakonserwować?

Gość ja mojemu eksowi chciałam
pojebani wszyscy jestescie,zamiast do domu dziecka zaniesc te zabawki to kurva oltarz zrobili tepaki

Gość Lodowata Lady
Tam wyzej to jakis podszyw,ja juz tu nie bede pisala wiec jak cos to nie ja :)

Gość pseudodpasdsaoapa
dokładnie zgadzam się z'' ja mojemu eksowi chciałam'' ! jak stary zadźga nożem swoją żonę na oczach dzieci a później sam je zabija to kurwa nic sobie z tego nie robicie ! pogadacie chwile na ten temat i koniec... a o tej małej pierdolicie 24h na dobę, idioci. Jeszcze jej tam kurwa krzyż postawcie w sosnowcu, najlepiej 100 metrowy, ja pierdole w jakim ja kraju żyje, wstyd mi za was :):) :)

Lodowata lady Masz szczęście że to nie twój pomysł:) Już pomyślałam że ci odbiło:D

Niestety koszty tego cyrku poniesiemy my, podatnicy. Na pilniejsze potrzeby w państwie nie ma a na igrzyska są