Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martin521

Dlaczego ciągle do mnie dzwoni?

Polecane posty

Gość Martin521

Witam wszystkich! Czy ktoś z Was miał podobną sytuację i czy doszliście o co w tym chodzi. Już tłumaczę. Mam 27 lat. Przez 3 lata chodziłem z cudowną 25 letnią dziewczyną, ale zostawiła mnie dla innego. Strasznie ciężko to przeżyłem, byłem w strasznym dołku. Ona pozbierała się bardzo szybko i wkrótce zaczęła się spotykać z kimś innym. Doszedłem do wniosku że lepiej będzie jak nie tylko zerwę wszelkie kontakty, ale też przestanę się nią interesować bo nigdy z tego nie wyjdę. Tak też zrobiłem, ale gdy zacząłem już odzyskiwać siły ona zaczęła do mnie dzwonić lub pisać wiadomości. Robi to średnio raz na dwa tygodnie. Albo pisze, albo dzwoni. Nie wiem po co to robi i zastanawiam się po co ja jej jestem teraz potrzebny? Nie pisze z miłości bo wszystkie wiadomości są w stylu "cześć co u Ciebie", albo "wczoraj byłam na fajnym filmie". Nic nie chce ode mnie konkretnego i szczęśliwe żyje sobie z innym facetem a mimo to NIE DAJE MI SPOKOJU! Mieliście podobnie? I pytanie do kobiet dlaczego to robicie?

Gość a kupa i dupa bzyk bzyk
mi się wydaje że dziad ją zostawił albo się ciągle z nim kłóci

Gość sdfrtfsdhggfds
darmowe minuty

Gość włodziu.
a nie mozesz ją poprostu zablokowac w tel.

Gość Martin521
Ja dałem sobie spokój tzn. nie będę dla niej zmieniał numeru, ani blokował telefonu, ani ukrywał się, uciekał itp. Ja tylko pytam dlaczego kobiety dzwonią już po odejściu? Ma kogoś wydaje się szczęśliwa, pracuje, dobrze zarabia. Po co ona jeszcze dzwoni? Żeby się pastwić? Żeby wiedzieć czy jeszcze ją kocham? Żeby zabić wyrzuty sumienia że mnie zostawiła?

Gość Justyna:)
Może nadal Cię kocha...porozmawiaj z nią szczerze i otwarcie o tym i co cię boli a także cze4go nie chcesz:):)Bedzie dobrze:*

Gość pskc
chcesz jeszcze o tym pogadać?

Gość ;;;;;;)
A mi się wydaje, że się z ciebie nabija po prostu.

Może po prostu zrozumiała swój błąd i chce to naprawić? Albo chce mieć z Tobą kontakt ponieważ ma do Ciebie sentyment.

Gość gość
bo jest samolubna i myśli tylko o sobie, a wie, że ją kochałeś co z tego ze ma faceta ty mozesz byc w rezerwie