Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psiara 34562

boshe pomocy : )

Polecane posty

Gość psiara 34562

Mam psa samca ( zawsze były suczki) i niewiem co mam robic. Jest dorosły i mam go niecaly miesiac. Cały czas mu sie chce bzykac, to jest okropne robi to na wszystkim , hehe niby smieszne ale tak naprawde to tragedia. Nawet zalatwiłam mu suczke bo to rasowy ale niestety nie wyszło. Czy mu to minie, czy sa jakies okresy w roku kiedy tak sie nie dzieje? Prosze o powazne odpowiedzi kogos kto sie zna na psach albo jak ktos ma podobna sytuacje. Dzięki :)

Gość taaaaakkkkkkk
wykastruj go, problem zniknie.

Gość sdfsfd
mam pewien pomysł, ale ci się nie spodoba :classic_cool::D

Gość a kupa i dupa bzyk bzyk
daj mu dupy zoofilko

Gość psiara 34562
No domyslam sie ze sie nie spodoba :) Nie chce go kastrowac i go okaleczac : / Ma ktos samca z was??? Z kazdym tak jest? : )

Gość taaaaakkkkkkk
No jak okaleczac daj spokój :o . Pies to nie człowiek. Ona się męczy ! Wyobraź sobie siebie w tej samej sytuacji gdy ci się chce, a nie możesz. On ma rodowód ?

Gość taaaaakkkkkkk
On się męczy - oczywiście, nie ona.

Gość psiara 34562
nie ma rodowodu. Może jakis psi burdel, hehe :) Albo jakies tabsy: ) Albo dmuchana suczka....... Żal mi go w sumie

Gość taaaaakkkkkkk
No to jak nie ma rodowodu to nie jest rasowy. Przejdź się do schroniska i zobaczyć ile jest tam psów czekających na dom, a ty chcesz go dopuszczać do suczki i tworzyć nowe nierasowe psy zwiększając populację psiej biedy. Wolałabyś pakować w niego tabletki ( choć raczej nie ma hormonów dla samców ) niż po prostu go wykastrować ? Pies nawet nie zauważy, że nie ma jajek, a będzie szcześliwszy bo nie bedzie sie meczyć.

Gość psiara 34562
Jest rasowy, ale nie ma rodowodu , ze by go dostac musze na wystawe jechac. Prosilam zeby sie wypowiadali ludzie ktorzy sie znaja a tu ktos mi ze schroniskiem wyjezdza, masakra

Gość ja pamietam jak mojego
brata kotka co chwile miala ruje, normalnie co miesiac, na poczatku dawali jej jakies tabletki hormonalne, zeby to lagodniej przechodzila, pozniej zrobili jej zabieg u weterynarza za okolo 200zl i teraz jest spokoj, moze tez tak zrob, bo u psow tez pewnie mozna, po co ma sie meczyc..