Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czerwona różaa

Podoba mi się wartościowy chłopak, ale nie wiem jak ...

Polecane posty

Gość Czerwona różaa

Od dłuższego czasu podoba mi się chłopak, który jest bardzo wartościową osoba. Urzeka mnie jego wygląd,ale przede wszystkim, to jaki jest, tzn. mądry, pracowity, elegancki, wykształcony. Po prostu w moich oczach jest ideałem. Co najlepsze ,jestesmy sąsiadami, ale on mnie raczej nie kojarzy. Mam 20 lat i jestem na pierwszym roku studiów. On ma 26 lat. Obserwuję go od pewnego czasu i zauwazyłam, że podobnie patrzymy na świat. On jest niesmiały, ja również. Co mam zrobic, jak się zachować? Proszę doradźcie mi coś, bo jestem niedoswiadczona w sprawach damsko męskich. Zawsze marzyłam o tym jedynym i teraz w koncu czuje,ze to może byc on. Jak wyjsc szczesciu na przeciw?

Gość Czerwona różaa
Kafeterianki! Proszę o rady, o podejscie do tej sprawy z obiektywnego punktu widzenia....

Gość fdfggfh
wybacz ale chyba masz cos z glowa nie tak... nie znasz chlopaka, nie kojarzy cie, a piszesz o nim jaki to super wartosciowy i w ogole

Gość Czerwona różaa
Chodzi własnie o to, ze ja co nieco o nim wiem i na podstawie tego, co o nim wiem, mogę powiedzieć, ze własnie taki jest. Problem własnie w tym, ze to on nie zna mnie, a ja go tak i szukam porad jak zrobic tak,zebysmy poznali sie oboje. Wiem,ze z jego str. to nie wyjdzie, bo on jest teraz zajety rozkrecaniem biznesu, nie ma teraz raczej w planach szukania dziewczyny, a ja nie chce dłuzej czekac i chce zaczac dzialac. Sek w tym,ze nie wiem jak? !

Gość Nie obawiasz się rozczarowania
Może jednak zauroczyłaś się w wyobrażeniu o nim?

Gość gdyby on cię chociaż
kojarzył,a ską ty coś o nim wiesz

Gość Czerwona różaa
Nie, to nie są tylko wyobrazenia, bo wiem o nim dosyc sporo. Wiem co studiował, jak rozmawia z kolegami, jak się zachowuje (pomaga babci, jest zawsze uczynny w stosunku do mamy), jest spokojny, bez nałogów, wywazony itd. Wiem o nim cos, poniewaz jestesmy sąsiadami. Ale on najprawdopodobniej mnie nie kojarzy.