Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malyyyynaa

potrzebuje porady psychologa!!!!

Polecane posty

Gość malyyyynaa

Mam pewien problem, niewiem co się ze mna cały czas dzieje a krepuje się iść do poradni.Zaczne od tego,że miałam trudne dzieciństwo,gdyż ojciec mnie bił i matka jak i ojciec znęcali się nade mną psychicznie.W szkole nauka początkowo dobrze mi szła lecz z czasem wszystko się zmieniło.moje stosunki z rówieśnikami są chłodne,gdyż nie potrafie i nie umiem z ludzmi rozmawiać.w szkole znęcano się nade mną,ponieważ byłam skryta i spokojną dziewczyną.i tak jest do teraz.Mam niska samoocenę i brakuje mi motywacji.Nie potrafię się skupić,szybko zapominam co miałam w danej chwili zrobić itp.Nie potrafię samodzielnie podjąc decyzji czekam ąż ktoś mi powie co mam zrobić bo boję się ,że wszystko robię źle np w pracy a mam 24lata.Mam narzeczonego lecz nie możemy się dogadać.Łatwo się denerwuje i wpadam zazwyczaj w furie mysląc wtedy o samobójstwie.niedawno lekarz stwierdził u mnie nerwice rzołądkowa.błagam o pomoc malyyyynaa

Gość Revivale
Witaj. Po pierwsze, konieczne jest w Twoim wypadku skorzystanie z pomocy psychologa. Jak widzę, obawiasz się tego, więc mam dla Ciebie rozwiązanie które jest chyba jedynym najlepszym. Psycholog online. Kiedyś sam korzsytałem, i jestem w stu procentach zadowolony : ww.psychologonline.tv Sprawdź i przekonaj się sama. Na pewno jst to lepsze rozwiązanie niż siedznie i maltretowanie się ciągle desperackimi myślami. Otrzymałem na koniec wizyty kod promocyjy na kolejne spotkanie, ale nie mam póki co takiej potrzeby, więc możę Ty to wykorzystasz. Proszę, oto on : HI60C54O Pozdrawiam serdecznie

Gość Kunta_____Kinte
decyzje: zanim podejmiesz decyzje zastanow sie czy jestes w stanie wziac za nia pelna odpowiedzialnosc - zarowno w przypadku jesli bedzie prawidlowa jak i bledna. To pomaga w podejmowaniu decyzji rozmowa: ludzie cie nie ciekawia? pomysl sobie za kazdy czlowiek niesie ze soba swoja historie i pyta: czy zechcesz jej wysluchac? Jak odpowiadasz nie to nie dziw sie ze masz problem samoocena: najnizsza samoocene maja z reguly nie ci ktorzy o tym wiedza ale ci ktorzy probuja to ukryc, najczesciej pod plaszczykiem pretensji i histerii. Zauwaz - idziesz wlasnie w te strone motywacja: rob to co kochasz a znajdziesz motywacje zeby Gory przenosic

Gość gość
Obawiasz się iść do poradni więc najlepiej będzie jak skorzystasz z porady online. Anonimowo, bez skrępowania rozmawiasz na gg bądź piszesz e-maile. Polecam Ci www.centrumsystema.pl. Mają poradnię online. Bardzo tanio i bardzo profesjonalnie. Skorzystałam wiec wiem co mowie. Wystarczy się zarejestrowac, opłacić wybraną usługę i poczekać az psycholog się skontaktuje. Pani psycholog z którą ja rozmawiałam na gg naprawdę sympatyczna i konkretna. Rozmowa z nią dużo mi dała, a to że spokojnie siedziałam sobie u siebie w domku i pisałam na gg sprawiło, że bardziej się otworzyłam. Warto.

Gość gość
Korzystałam z porady psychologa w Pruszczu Gdańskim po wypadku męża i przez długi czas nie mogłam się z tym uporać. Po kilku spotkaniach czułam lekką poprawę, ale wiadomo, trzeba czasu na takie rzeczy... Gdyby nie pomoc pani Smereckiej-Biel to nie wiem co by się ze mną stało...

Gość angle
Kunta_____Kinte 2013.07.18 motywacja: rob to co kochasz a znajdziesz motywacje zeby Gory przenosic dokładnie i nie zwalaj wszystkiego na nieszczęśliwe dzieciństwo, wielu takie miało, to do niczego dobrego nie prowadzi, bo żyjesz przeszłością zamiast teraźniejszością, szukasz łatwych wymówek, by nic nie robić, zadręczasz się czymś, czego nie możesz zmienić, możesz natomiast zmienić swoje obecne relacje z ludźmi, na których ci zależy i masz przed sobą przyszłość, jeśli masz depresję, to leki będą potrzebne, ale zmiana sposobu myślenia i zachowania też

Gość amelia781
Do Psychomedic najlepiej się zwrócić. Mają świetnych psychologów z odpowiednimi kwalifikacjami i doświadczeniem. Koniecznie zajrzyjcie sobie tutaj https://psychomedic.pl/psycholog-warszawa/ . Klinka znajduje się w Warszawie.

Gość MartynaGębura
Powinnaś wybrać się do psychologa/psychoterapeuty!Ja swego czasu chodzilam na psychoterapię do pani Jolanty Szczepaniak i szczerze Ci ja polecam!Bardzo dobrze wspominam współpracę i spotkania z panią Jolantą!Dzięki niej wiele zrozumiałam i stanełam na nogi;)

Gość nina8871
Warto jednak zawsze iść do sprawdzonego psychologa, który z pewnością nikomu nie będzie opowiadał o naszych problemach. Na pewno warto umówić się pod nr 22 253 88 88 do Kliniki Psychomedic.