Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gubhkjn

pyt do osób które jedzą tabl. anty...

Polecane posty

Gość gubhkjn

jakie jecie leki, ile przytyłyście, czy udało się wam schudnac?? ja jem od jakiegos czasu i 10 kg przytylam a nie dam rady schudnac chodz prawie nie jem max1000kcal dziennie .. jestem zalamany juz mam dosc wszytskiego. dlaczego tyje od tych tabletek??;(

Gość gubhkjn
załamana*

pewnie masz zle dobrane tabletki,zmien na inne ja bralam mercilon nie przytylam ani grama ale po pol roku stalam sie strasznie drazliwa. teraz biore yasminelle i jest ok tez nic nie przytylam

Gość gubhkjn
mam yasminelle od jakiegos czasu ale dawniej jadlam diane cilest i syndi i tak samo bylo. a musze jesc te tabl. na tradzik i torbiele -juz mam dosc. w sumie moze to i zatrzymanie wody w organizmie?? a jest jakis sposob zeby sie ona nie zatrzymywala??

Gość a powiedzcie mi taka rzecz
czy biorac tab. anty pozwalacie partnerom spuszczac sie w was ? czy stosujecie dodatkowe zabezpieczenie?

Gość gubhkjn
a udalo sie moze komus schudnac podczas zazywania tabletek??

Gość a powiedzcie mi taka rzecz
pytao nigdy nie bralam zawsze przerywany plus prezerwatywa pytam, bo chyba tak przywyklam do takich stosunkow, ze balabym sie gdyby skonczyl we mnie, nawet gdybym brala...wiem to dosc irracjonalne

Teraz są takie tabletki ochrone asequrella czy cos takiego :) moja przyjaciółka je stosuje i mówi, że są dobre :) więc może spróbuj :)

Nightmare20 wiem wiem :) po prostu mam problemy z pamięcią :D napisz do mnie na majla :)

HotOrCold a jakiego masz e-mila bo nie podałaś,chętnie pogadam :) Tyle czasu mineło:P

No ja brałam tabletki 2 lata i niestety, miałam po nich problem z zajściem w ciąże...

Powiem Wam że gdzieś słyszałam (ale to pewnie plotka) że asequrella miała jakoś przeszkodzić tabsom ale to pewnie jakieś nie domówienia. Mój lekarz powiedział że to w sumie one nic nie wnoszą...

Gość gubhkjn
ja tez sł{yszałam ze ta asequrella nic nie pomaga... hmm kupie jutro pokrzywe bede pic i jeszce wiecej tej wody mineralnej ale watpie ze cos mi pomoze

Gość ja za to
biorę Narayę, nie przytyłam, byłam na diecie dukana i podczas brania tabletek bez problemu schudłam 28 kg :)

Gość hjnmk
no a jesli woda sie zatrzymuje w organzmie to nie ma szans zeby schudnac nawet jak bede cwiczyc?? bo myslalm ze moze woda dalej bedzie ale tluszczu mniej;p

Gość hjnmk
?

Znam dziewczyne ktora tez przytyla 10kg odstawila tabletki i od razu 10kg mniej. wiec u Ciebie tez to raczej ta nie szczesna woda. Cwiczyc zawsze mozesz chocby dla lepszego samopoczucia:) a noz pomoze

Gość hjnmk
trzoche mnie pocieszylas tylko ze musze jesc tabl anty do grudnia;/ /