Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fabian1916

młodszy ze starszą kobietą ważne!!!

Polecane posty

Witam.Mam pytanie czy jest możliwy zwiazek,seks,romans młodego chłopaka z duzo od siebie starsza kobieta? Bo próbuje ale nic z tego ;-( mam 22 lata chciałbym poznać kobietę od 30 w wzwyż do 50 lat do seksu i spotkań.wygląd,stan cywilny bez znaczenia wszystko tylko aby była starsza.Czy to możliwe?

Rozumiem, ze wiek jest dla ciebie priorytetem, a walory estetyczne nie maja juz zadnego znaczenia ?:-)

Gość duchownyd
zgadzam się w 100%........lepiej wyglądają i zdecydowanie lepiej potrafią pobudzać zmysły......o samym seksie nie wspomnę....

Laura, oczywiscie masz racje, ale dla autora najwidoczniej to nie ma zadnego znaczenia :-)

wygląd w jakimś stopniu też się liczy ale dla mnie jest mało ważny.A dojrzałe kobiety ubustwiam są piękniejsze,dojrzałe mogą o wiele więcej dać.i może być z tego bardziej wartościowy związek a nastolatki bez obrazy ale mało mają w głowie i mało wiedzą o seksie tylko kasa,fura i lans na disco

[zgłoś do usunięcia] fabian1916 wygląd w jakimś stopniu też się liczy ale dla mnie jest mało ważny.A dojrzałe kobiety ubustwiam są piękniejsze,dojrzałe mogą o wiele więcej dać.i może być z tego bardziej wartościowy związek a nastolatki bez obrazy ale mało mają w głowie i mało wiedzą o seksie tylko kasa,fura i lans na disco Hahaha :classic_cool: jaaaaasne 🖐️

spotykam sporo starszych kobiet zdradzonych,samotnych,znudzonych ale jedyne na czym się kończy i mogę liczyć to rozmowa ,wysłuchanie i pocieszenie.dobre i to chociaż mogę pomóc ;-/

Gość dojrzałaaaa
a skąd jesteś???

Gość 42 lata mam
i zawsze mialam mlodszego partnera.Moj maz jest 8 lat ode mnie mlodszy .Zawsze i teraz tez przyciagalam wzrok mlodszych mezczyzn.Nie dziwie sie bo jak patrze na te malolaty dla ktorych sexi to znaczy pokazywac tlusty brzuch z zaobcislego podkoszulka i makijaz teatralny. to nie tylko rece opadaja.

Gość duchownyd
a co Ty pokazujesz......a moz epotrafisz uwieść samym spojrzeniem.....?

Gość 42 lata mam
jereli zadajesz takie pytanie, to chyba nie masz zielonego pojecia o kobietach.

Gość ja prawie ....
ja prawie codziennie tuz przed zaśnięciem marzę o dojrzałej kobiecie. wyobrażam sobie seks z niektórymi sąsiadkami, sam nie wiem skąd wzięła się u mnie fascynacja dojrzałą kobietą najlepiej taką 40+. a na co dzień jestem zupełnie normalnym, wykształconym chłopakiem. żyje od kilku lat w stałym związku z młoda dziewczyną... z pewnym względów (choćby otoczenie) wiem, że nigdy nie będzie mi dane zasmakować pięknej, dojrzałej kobiety.

Ja również chciałbym przeżyć coś intrygującego z dojrzałą kobietą, zawsze mi się podobały. Nie wstydzę się tego, że dojrzałe kobiety bardziej mnie intrygują i przyciągają. Mam 22 lata, i mam nadzieje, że uda mi się to kiedyś przeżyć. Jeśli mi się uda, wtedy będę mógł mieć porównanie, wiem napewno że tak szybko nie zmienie swoich poglądów. To całkiem normalne.