Andrea Melissa Harper-Tisdale 0 Napisano Luty 20, 2012 Elegancki temat dla osób zamożnych, o nienagannej aparycji i wychowaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 20, 2012 pogadajmy o wprowadzeniu w całej unii europejskiej podatku od luksusu czyli akcyza na wszystkie towary luksusowe powiedzmy...50% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bopśa Napisano Luty 20, 2012 mam sraczkę i leci ze mnie jak za szlaucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aga.K1970 Napisano Luty 20, 2012 a jak już sobie pogawędzisz o luksusie to potem ugotuj na kolację ryż z warzywami z MOPSu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jennifer8787*** 0 Napisano Luty 20, 2012 ja może do biednych nie należe ale brak mi klasy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrea Melissa Harper-Tisdale 0 Napisano Luty 20, 2012 Podatek powinien być tylko dla biednych, bo i tak żyją skromnie. A dla nas, milionerów to w ogóle nie powinno być podatków i powinniśmy zatracać się w swoim bogactwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrea Melissa Harper-Tisdale 0 Napisano Luty 20, 2012 jennifer8787***, czekałam na Ciebie, wiedziałam, że się tutaj pojawisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasza z warzywami lepsza Napisano Luty 20, 2012 ale niektórym się przejadła. Dzisiaj kupiłam luksusową szynkę po 13,50 za kg.Muszę zapłacić podatek od luksusu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrea Melissa Harper-Tisdale 0 Napisano Luty 20, 2012 jennifer8787***, przecież Ty masz klasę, szkoda tylko, że jedną podstawówki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klasa szyk i elegancja Napisano Luty 20, 2012 Andrea co dziś miałaś na obiad? ja kurczaka grillowanego pod ciastem filo z prażonymi orzechami nerkowca a do tego rukola z dresingiem z oliwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podatek od podatku Napisano Luty 20, 2012 ja mam tylko jedna luksusowa rzecz. Muszle sedesowa z limitowanej serii Andrea Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach