Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gbe

Jaki dobry i tani puder do twarzy?

Polecane posty

Gość gbe

Jaki puder polecacie? Zależy mi na niskiej cenie.

Gość gbe
moze podaj mi dobry i puder i podkład :) wlasciwosci matujące Cena do 30zł.

do 30zł może uchywycisz max factor lasting perfromance (kolor 150 soft beige) ładny beżyk -rewelacji nie ma ale nie jest zły jak na ta cene.Co do pudru łaśnie zamówiłam i będę testować puder firmy kryolan (ma rewelacyjne opinie na forum wizaż) ale kosztuje ok60zl

Gość gbe
ok :)

Gość gbe
jenny , a moze wylizesz mi cipcie ?:)

Gość fdgdfgdfg
kobo to tylko puder, bo podklad nie bardzo :)

Gość pryszczek
Ziemi Egipska IKOS kosztuje ponad 100 złotych, ale jedno opakowanie jest wystarczające na 2 lata ;-) Inna sprawa, że kosmetyk ma bardzo atrakcyjną zawartość. Śmiało mogę polecić.

Gość ulapendula
Długo szukałam dobrego a zarazem lekkiego kosmetyku do twarzy na lato. Odkryciem moim i mojej siostry okazał się podkład kryjący z Annabelle Minerals. Ma ładne wykończenie i utrzymuje sie cały dzień.

Gość gość
Za 15-20 zl kupisz bardzo dobrej jakości puder mozaikowy od Miss Sporty. Jest fantastyczny bardzo ładnie wygląda na twarzy.

Gość gość
ja za swoj place cos kolo 3 dych, dobra cena za puder mineralny, bardzo dobrej jakosci, to z annabelle

Gość gość
Constance Caroll (lubiłam go) albo Manhattan.Tylko ich używam.

Gość gość
Jeśli zależy ci na zmatowieniu i utrzymaniu podkładu i korektora to polecam transparentny. Jest w niskiej cenie, ok. 20 zł z ecocery

Gość gość
Puder matujący najlepszy jaki miałam to z Ecocera ryżowy (biała nakrętka z zielonym znakiem), po prostu mega i ekologiczny bez szkodliwego talku. Drugi dobry to też ryżowy Paese, ale Ecocera bije wszystkie. A podkłady najlepsze to mineralne, ewentualnie cięższy na zimę Revlon.

Gość gość
do 30zł może uchywycisz max factor lasting perfromance (kolor 150 soft beige) ładny beżyk -rewelacji nie ma ale nie jest zły jak na ta cene.Co do pudru łaśnie zamówiłam i będę testować puder firmy kryolan (ma rewelacyjne opinie na forum wizaż) ale kosztuje ok60zl xxxx Wywalanie kasy w błoto i nabijanie komuś portfela. Kryolan za 6 dych? W Vice można kupić mega matujący puder z Ecocera i polecają go też wizażyści bo jest profesjonalny. Sama widziałam jak wizażystka go używała. Za te 60zł to masz takie trzy z Ecocery

Gość Annnkaanna
Annabelle Minerals polecam, ja używam od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolona, krycie mają super!

Gość malarka2312
Z tanich pudrów nie jestem w stanie nic polecić bo u mnie się żaden nie sprawdził. Teraz używam Tokyo z Bikora i z niego jestem zadowolona- świetnie matuje i długo zostaje na twarzy a przy tym nie robi maski i nie wysusza!

Gość gość
ja mam taki fajny zapachowy MayFairy za 15zl chyba z dawych czasów a fajnie pachnie i dobrze robi na twarzy :)

Gość gość
Ja bardzo dobre opinie słyszałam o tych z Loreala jak szukałam czegoś dla siebie ostatnio http://www.lorealparis.pl/needs/makijaz/puder.aspx Przede wszystkim dziewczyny chwaliły trwałość. A dla mnie to priorytet bo poprawianie makijazu kilka razy w ciągu dnia jest zdecydowanie nie dla mnie

Gość palinek
Ja polecam Tokyo z Bikora :) Jest to puder transparentny z wyższej półki, ale moim zdaniem nie warto oszczędzać na cerze. Ten akurat nie zawiera parabenów i nie zapycha porów, a poza tym jest bardzo wydajny. Warto zainwestować :)

Gość Majjka1234
U mnie świetnie się sprawdza mineralny z Annabelle Minerals, zamawiam go przez internet

Gość gość
polecam też annabelle, a koszt koło 30zł więc niedużo,lepszego pudru nie spotkałam

Gość gość
tak, puder annabelle bardzo dobrze matuje buzię, nie nanoszę poprawek w ciągu dnia

Gość gość
czy mozna gdzieś kupic kosmetyki annabelle stacjonarnie?

Gość gość
byłam polecam ten sklap i ogólnie kosmetyki annabelle

Gość gość
zdecydowanie polecam kosmetyki do twarzy mineralne, kazdy kto się na nie przerzuci poczuje różnicę i juz nie będzie zmieniać, dajcie oddychać skórze!!!:) odpłaci się z nawiązką:)