Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pjerrdole

nudzi mnie zycie, jestem brzydka

Polecane posty

Gość ja pjerrdole

wiec adoratorow brak jesc nie lubie nic nie lubie chyba sie zabije :O

Gość maturks4
Głupota nie zabija, a szkoda. Jak ci się nudzi, to zacznij czytać cokolwiek, co nie jest rodem z rynsztoka

Gość ja pjerrdole
jestem oczytana :O mam zyc po ot zeby czytac ? opanuj sie

Gość kolejna zakompleksiona idiotka
udowodnij, że jesteś brzydka... dawaj fotke, raz dwa :classic_cool:

Gość ja pjerrdole
gdybym byla piekna tak naprawde piekna i mogla olsnic wszystkich swoja nietuzinkowa uroda i elokwencja oraz zrobilabym slawe na miare miley cyrus :D i kurwa gdyby po moim łozku przetaczał sie brat pitt z tym pedziem dzordzem coolneyem :D i gdyby 13 letni onanisci trzepali podmoje plakaty to mzoe kurwa moje zycie by mialo sens a tak ja pierdol e :O::O:O:O

Gość ja pjerrdole
serio :O osoby mojego pokroju musza robic z siebie idotke i byc tania rozrywka wiecznie zadowolona dla jakiego przecietnego fagasa co by mnie w ogole zechcial , a potem jeszcze rodzic mu bahory równie brzydkie i przegrane co ja i on i zapiertlaac na zmiane na dwa etaty ja w spozywczaku on kuurva w meblowym :O

mnie wszystko nudzi oprocz ogladania telewizji tez jestem brzydki mamy cos wspolnego i daltego cie lubie

Gość widzialam twoje foto w innym
topiku Piekna nie jestes, ale brzydka tez nie. Zrob cos ze soba, wyjdz do ludzi, poznaj przyjaciol, a zycie bedzie ciekawsze. Uroda to nie wyznacznik szczescia, ja jestem ladna ale szczesliwa nie jestem i nudne zycie tez mam

widzialem twoje foto dlaczego chwalisz sie ze jestes ladna nawet nie wiesz jak mnie to wkurwia ze na kafe wszyscy pisza ze sa ladni nie lubie cie

Gość ja pjerrdole
tzo ty tam wiesz :O wyglad nie ma alternatywy wyglad to wyglad i chuuuj :O wyglad nie stoi w przedziale: wartosci to obrebna sprawa zreszta jakie wartosc mozna miec na mysli ? zrobienie licencjatu prawa jazdy czy dorzucanie 5 puszek dla schroniska dla zwierzat ? przyjaciól :O znajomych mam i co z tego ? o czym tu napierdalac ? skoro oni z pracy do pracy i tyle jakies poyebane problemy z partnerami wkołko jedna macieja otacza nas pierrrrolona nuda i nic wiecej

Gość ja pjerrdole
o co chodzi? jakie foto ? ? to podrobione dulce mari ? ja pjjeerdole :O ogarnicje z nudów wydziwiam :O 🖐️

Gość ja pjerrdole
ja zycie widze tak : jedzenie, chodzenie, gadanie blablabla, spanie wszystko inne to rzeczy posrednie słuzace wyzej wymienionym

Gość widzialam twoje foto w innym
@yyughiuh A co nie mogę napisac, że jestem ładna? To cie tak wkurwia? Jestem ladna i to bardzo, ale co w związku z tym? Mam ładną twarz i ładną figurę, ale co to ma do rzeczy skoro mam nudne zycie? Skoro nie jestem szczesliwa bo ciagle mi sie cos nie udaje? Uroda to nie wszystko i tu nie ma nic do chwalenia sie. Napisalam tylko ze jestem ladna, a nie ze mam zajebiste zycie.

Gość ja pjerrdole
gdybym byla ladna to bym dawala za kase, chodzila po castingach :O chociaz po pewnym czasie tez by mi sie to znudzilo :O

Gość ja pjerrdole
ale na pewno ci latwiej niz brzydkim :O

Gość ja pjerrdole
zjebki piszcie cos :D :)