Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BLEEEEEEEEEEEEEEEEIIIIII

JEST NA SALI MAJOR OF LONDON LUB ZDZ??? PRACA W FABRYCE W UK

Polecane posty

mam pytanie. Czy jak pracuje juz rok w uk w fabryce przez agencje a teraz dostalam zaproszenie na rozmowe kwalifikacyjna w tej samej firmie czy rozmowa to formalnosc czy musze odpowiadac na jakies pytania typowo na interview np. dlaczego chce dostac te prace? Moja zalety i wady? itp. Jest to stanowisko fizyczne wiec czy mnie przyjma jak bede miala potyczki jezykowe, a pracuje tam juz rok i sie dogaduje, ale boje sie ze sobie nie poradze z trudnymi pytaniami.

Gość gtgtgt
zdz i mayor są na pewno wszystkowiedzące... opanuj sie kobieto.. kazda firma jest inna, ma inną polityke itp..skąd ktos mialby wiedziec na jakiej zasadzie przymuje pan x w firmie y? na zdrowy rozume odpowiedz sobie na te pytania.. i bedziesz znala odpowiedz, popytaj sie kogos kto pracuje w firmie na stanowisku o ktore sie starasz jaką drogą tam doszedl..to chyba bedzie najwiarygodniejsze zrodlo...

no za bardzo nie mam czasu bo jutro mam rozmowe, dzisiaj mnie powiadomili, wiec sie juz nie dowiem

nikt tak nie pracowal?????????????????

Z tego co ja wiem to bedzie to formalnosc. Moze chca przedluzyc albo zakonczyc kontrakt z Toba. Nie dowiesz sie jesli nie pojdziesz. A lepiej zebys poszla bo moze chodzic o zatrudnienie na stale. W sumie to przez rok pracowalas dla agencji. Jesli firma chce przeprowadzic rozmowe kwalifikacyjna to chyba chodzi o zatrudnienie Cie na stale przez firme i zerwanie kontraktu z agencja. Daj znac jak poszlo! Powodzenia!

na chlopski rozum to zalezy jak sobie przez ten rok radzilas raczej. nie bedzie to zwykly interview tylko pewnie cie poinformuja czy zostajesz czy nie. ale ja nie wiem za wiele bo nigdy mi sie nie zdarzylo pracowac dla agencji ani w fabryce.