Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

creativee

PREZENT DLA CIEŻARNEJ KOLEŻANKI??!!POMOCY

Polecane posty

HEJ, Jutro ide w odwiedziny do koleżanki, jest oan w 2 miesiacu ciazy, a ze ostatnio widziałyśmy sie zanim okazało sie ze jest w ciazy i w dodatku spotkanie ma byc u niej w domu, to nie wypada isć z pustymi rękoma. Poradzcie co bym mogła jej podarowac,ale zeby nie bylo to zbyt drogie , coś symbolicznego, ciuszków dla dziecka tez bym niechciała jej kupowac troche zawczesnie na to chyba, poradzcie coś

Gość a ja???????????
kup jej jakies owoce:)

Gość emsta
wibrator

Gość kilka lat byłam gospodynią
ja jak brak mi pomysłu na prezent kupuję bon towarowy - w księgarni, w sklepie Rossmann - osoba z takim bonem sama wybiera książki lub kosmetyki wg własnego gustu, albo kupuje to, na co w danej chwili ma ochotę. Tym, których znam lepiej kupuję wizytę u kosmetyczki - w zależności od upodobań funduję jakiś masaż, czasami tylko wykupuję karnet na usługę - niech obdarowana sobie wybierze na co ma ochotę.

Gość kilka lat byłam gospodynią
W księgarni bony są już od 20 zł, w Rossmannie podobni- można wykupić np. 2 talony po 20 zł plus kwiatek, owoce, butelka wina - do wyboru. W księgarni również te same zasady, jeżeli jakaś pozycja jest droższa, solenizantka dopłaci. Talony są pięknie wydane, w kopertach, nie wymagają jakiś szczególnych ozdób, ale jak ktoś chce...