Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaulinaJakMallinka

DZIEWCZYNY, KTÓRA WERSJE KOLORYSTYCZNA TYCH SPODNI WYBRAĆ?

Polecane posty

Gość do tego Hrabii
jesli juz ktores to 2gie, jasniejsze

oj jakie fajne :) obie pary mi się podobają, ciężko byłoby mi wybrać..... nie pomogę, przykro mi :)

Gość PaulinaJakMallinka
dziekuje , jesteście kochane;)

Gość Davne_76
a z czym nosci?

Gość podświetl.
Wez jasniejsze. Widziałam w tamtym roku latem bardzo podobne w Pimkie, przeceniona na 40zł :) Miałam je kupic ale dałam sobie spokoj a teraz troche załuje;) Zwłaszcza, ze w stradivariusie takie są za 160zł:o

Gość ale czemu takie halo z tego
ciemne

JAKI ZBIEG OKOLICZNOŚCI BO JA AKURAT DZIŚ KUPIŁAM TE CIEMNIEJSZE I TEŻ MIAŁAM DYLEMAT, KTÓRE WYBRAĆ... ALE TE JASNE CHYBA TEŻ KUPIĘ BO SĄ PIĘKNE :P

Gość Davne_76
a czemu ciemniejsze? lepiej leżały?

Gość grgh
tragiczne! i 160zeta dawac,o matko

Gość fajne te buty i przynajmniej
ciemne

JEŚLI MAM BYĆ SZCZERA TO RZUCIŁAM MONETĄ :P ALE TYM JAŚNIEJSZYM OBIECAŁAM, ZE WRÓCĘ I JE STAMTĄD ZABIORĘ 🖐️ :classic_cool:

Gość PaulinaJakMallinka
kkochana, ale super, że jestes...a powiedz jak z rozmiarówką? czy jest typowa??? bo ja jestem zmuszona zamówić online, i się waham, bo czasem mam 36, czasem 38 ...mogłabyś mi poóc , bardzo cię proszę? fajnie leżą te spodnie?

Gość PaulinaJakMallinka
OCZYWIŚCIE PYTANIE DO- LEPSIEJSZA

JEŚLI JESTEŚ POMIĘDZY 36 a 38 TO LEPIEJ KUP 36 BO ONE SĄ Z TAKIEGO ELASTYCZNEGO MATERIAŁU I ROZCIĄGAJĄ SIĘ ( ALE SPOKO NIE TAK ŻE POTEM SĄ LUŹNE :P ) LEŻĄ ZAJEBIŚCIE BO DOPASOWUJĄ SIĘ DO FIGURY :classic_cool: OGÓLNIE BARDZO WYGODNE :)

Gość PaulinaJakMallinka
LEPIEJSZA- DZIĘKUJE CI ZA POMOC, JESTES CUDOWNA;) zapytałam bo ja juz troszke stara dupa jestem, hihihi. 34 na karku i w tych młodziezowych sklepach takich jak bershka czy pull & bear to 38 kupuje :((( a do czego będziesz je nosić? może się zainspiruję :)?

FAKTYCZNIE ROZMIARÓWKA TYCH SPODNI POPRAWIA HUMOR :classic_cool: :P PÓKI CO BĘDĄ LEŻEĆ W SZAFIE I CZKAĆ NA CIEPLEJSZE DNI AŻ BĘDZIE MOŻNA GOŁĄ KOSTKĘ POKAZAĆ :classic_cool: ALE PLANUJĘ JE NOSIĆ WŁAŚNIE Z KOSZULAMI WŁOŻONYMI DO ŚRODKA , DO TEGO RAMONESKA LUB MARYNARKA ITP. WOLĘ BARDZIEJ TAKIE MINIMALISTYCZNE ZESTAWY CZYLI JAK NAJMNIEJ CIUCHÓW ALE TAKICH ROBIĄCYCH WRAŻENIE :P AAA NO I JEŚLI NIE NIE MASZ POWYŻEJ 175CM TO KONIECZNIE NOŚ JE ZE SZPILKAMI ( NO CHYBA ŻE MASZ ZAJEBIŚCIE ALE TO ZAJEBIŚCIE ZGRABNE NOGI :P )

Gość PaulinaJakMallinka
a ja nie mam na nie innego pomysłu jak podkoszulki, ale takie łade:) kupiłam dziś w zarze malinowy i miętowy, myślę, że beda sie ładnie komponować, a co do wzrostu to...mam 160 cm;d;d;d wiec chyba szpilki nieuniknione

TO MOŻESZ SOBIE POZWOLIĆ NA TAKIE MEGA WYSOKIE :D ALE KOSZULKI BEZ ŻADNYCH NADRUKÓW, TAK ? BO JEŚLI COŚ MAJĄ TO JAK DAL MNIE JUŻ ZA DUŻO :P JA WŁAŚNIE SZUKAM TAKIEJ LUŹNIEJSZEJ MIĘTOWEJ KOSZULKI Z MAŁĄ KIESZONKĄ NA LEWYM CYCKU :P I NIGDZIE NIE MOGĘ ZNALEŹĆ :(

Gość PaulinaJakMallinka
tak, bez nadruków;) a widziałam bardzo dużo miętowych koszulek, własnie w zarze i w bershce;) ale nie wiem, czy z kieszonką, na cycuszku:)

Gość PaulinaJakMallinka
kochana, po co ci kiesoznka i to jeszcze akurat na lewnym, haha?:)

OGLĄDAŁAM TE Z ZARY I O TAKIE WŁAŚNIE MI CHODZI TYLKO, ŻE KURDE KIESZONKI NIE MAJA :( KIESZONKA MOŻE BYĆ NA ZAMEK ALE NIE JEST TO WARUNEK KONIECZNY :P I MUSI BYĆ BO TAK SOBIE WYMYŚLIŁAM HAHAH KOBIECA LOGIKA :classic_cool:

Gość PaulinaJakMallinka
hmmm... a wiesz co ? ja na wyprzedaży w zarze kupiłam tereaz dwie podkoszulki z zamkien na piersi, (kieszonka) jedna białą drugą czarną, zamek jest złoty... i wiesz co> nie lubię ich :D bo np. jak chce ubrać naszyjnik- to mi się gryzie z tą kieszonką, chce ubrać srebrne kolczyki- też mi się gryzie, bo zamek złoty, itd;d