Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PIwne0czy71

Sprawdzenie angielskiego...

Polecane posty

Gość PIwne0czy71

To ma być w czasie przeszłym a ja z ang. noga ;P A man waiting in the queue the Bank of America and wrote a note "This is a robery.Put all yur munney in this bag" .A man went into other bank and he gave this note a bank assistant. She read stated thirf wasn't clever.She biding a man going into the Bank of America and waiting in the gueue.

Gość PIwne0czy71
up up;)

Gość PIwne0czy71
nie chodiz mi o to czy to jest dobrze poprawie napisane ;) oczywiście nie to co jest w cudzysłowie . Jest to streszcznie czytanki i troche beznadziejne ;)

A man waited in the queue in The Bank of America and wrote a note "This is a robery. Put all yuor money in the bag". A man went into other bank and have this note to the bank assistant.when she read the note, she stated that the thief was not so clever. She ? tu nie ma takiego słowa i nie wiem o jakie słowo konkretnie chodzi. a man comming into the bank of america and waiting in the queue

Gość PIwne0czy71
jak jest to SHE to miało byś Ona po przeczytaniu notatki ,stwierdziła że rabuś....

Gość PIwne0czy71
dzięki wielki ;** i to jest w tym czasie przeszłym?;p

Tak to jest w czasie przeszłym :) nie wiem dokładnie o czym bylo to opowiadanie, wiec nie wiele moge pomoc. :D

chociaz pierwsze zdanie mozna przeobic zeby lepiej brzmialo czy chodzi o to ze jak facet stal w kolejce to napisal w tym czasie notke?

Gość PIwne0czy71
wiesz co tak ledwo ledwo rozumiem ten tekścik ;p to było cos takiego że typ przyszedł do banku napisał t anotkę i stanął w kolejce żeby dać ją babce w okienku i żeby nie stac udał się do drugiego banku gdzie nie było kolejki i tam dał pracownicy z banku ona przeczytała i uznała że typ jest mało inteligentny więc znowu wysłała go do 1 banku by poczekał w tej kolejce i wręczył pani w okienku ta notkę ;d tak chaotycznie napisałam ale sama ego nie rozumiem