Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyDZIEWCZYNY!!!

Globulki z kwasem mlekowym

Polecane posty

Gość pomocyDZIEWCZYNY!!!

dziewczyny pomozcnie!!!! Czy ktoras z Was jak brala globulki z kwasem mlekowym, po zaaplikowaniu pierwszej w sekunde miala pieklo,istne pieklo? Zapodalam sobie 10minut temu pierwsza globulke i strasznie zaczelo piec,koszmarnie,polazlam pod prysznic,i to wymylam,ale jeszcze delikatnie piecze,od czego to tak?Az tak:(

Gość spytaj lekarza lepiej
ja tak miałam po żelu z kwasem mlekowym, myślałam ze umrę:O

Gość pomocyDZIEWCZYNY!!!
no spytaale jutro, chyba by nie byl zadowolony z telefonu o 22 ;/ No wlasnie,myslalam,ze odlece,ale co to jest? Uczulenie? czy co?;/ A ile mniej wiecej Cie jeszcze pieklo po zelu? najchetniej lezalabym w wannie zimnej wody :(

taka reakcja organizmu tylko na pewno to od tej globulki czy od samej aplikacji ? co ci dolega ?

krótko piekło bo natychmiast poleciałam drugi raz pod prysznic i umyłam się mydłem zwykłym, miałam wrażenie że mi tam skóra pęka i ktoś posypuje ją solą:O

a dostałaś je bo ... ? no nie doradzę ci nic jak nie napiszesz ? miałaś upławy grzyba czy co ?

Gość pomocyDZIEWCZYNY!!!
aplikowalam aplikatorem, ktory umylam dokladnie, spażyłam itd. uzywalam go przy grzybicy (wtedy nie mialam az takiego problemu,bo az tak nie pieklo cholernie),ale grzyba mialam dwa miechy temu, to mialo byc na odbudowanie flory bakteryjnej, dalej piecze,a juz sie umylam, dokladnie,jakby otwarta rana posypana sola...

są doustne tabletki- provag, lacibios femina albo zwykłe takie jak bierzesz po antybiotyku np trilac

Gość pomocyDZIEWCZYNY!!!
babka w aptece poradzila mi globulki, jaki koszmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar Ale dziwne,uzywam zelu do higieny intymnej dla kobiet narazonych na infekcje, i on oczywiscie tez zawiera kwas mlekowy, i nic mi po nim nie jest,wwrecz powiedzialabym,ze dobrze jest. No to...nie rozumiem

jak wkładałaś to sobie wszystko podrażniłaś spróbuj lepiej maść

Gość alasasasa
Albo jesteś uczulona, albo masz infekcję, albo grzybiicę i lek zaczął działać

też używam żelu z kwasem i tylko tamten jeden tak podziałał na mnie, inne są ok

Gość pomocyDZIEWCZYNY!!!
Laura,dziekuje za odpowiedz, spytaj lekarza dziekuje Ci śliczne. Laura,ale nie wierze,zeby mnie tak pieklo,ze poduszke pogryzlam, no podraznienie nie piecze tak kosmicznie ;/

Gość alasasasa
Ja tak miałam po propolisowych globulkach,myślałam, że to koniec ze mną. Dosłownie się poparzyłam, to było uczulenie. Może Ty również masz na jakiś składnik, niekoniecznie kwas mlekowy.

Gość pomocyDZIEWCZYNY!!!
no wlasnie,na to wyglada,no coz, szkoda,ze nie mam niczego innego w domu,ale jutro zakupie sobie clotrimazol,masc,i moze globulki zobacze jak jutro bedzie,ale juz jest lepiej przestaje piec...uf...ale sie wyhstraszylam,a jeszcze,moze durne pytanie,jak polecialam pod prysznic, umylam sie, to normalna piana byla w wannie,to gowno (sorry) sie pieni???

Gość alasasasa
Wszystkie globulki jakie do tej pory używałam się nie pieniły

Gość pomocyDZIEWCZYNY!!!
dziekuje Wam dziewczyny !!!! Za każdą odpowiedź !!!