Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piotrek2333

Potraktowalem moja dziewczyne jak suke co zrobic?

Polecane posty

Mam dziewczyne od 7 miesiecy leci 8 i zapowiada sie na dluzszy zwiazek lecz ostatnio dopadlo mnie cos chorego.Obejrzalem kiedys film w ktorym facet dosłownie rznal dziewczyne w twarz i sam nie wiem czemu podjaralem sie niesamowicie.A kilka dni temu wieczorem kiedy moja dziewczyna spala siedzialem na kompie u niej i wlaczylem sobie ten filmik ponownie.Pol nocy nie moglem spac.Moja dziewczyna bierze czasem do buzi wiec pomyslalem ze moze to byc realne wiec podkrecilem sie jeszcze bardziej.Rano jak byla w lazience przytulilem sie do niej i poprosilem o lodzika.Robila cos ale sie zgodzila .Bylo fajnie ale bylem niesamowicie nagrzany zaczelem trzasc nogami i kiedy dochodzilem zlapalem ja za wlosy i zrobilem to co koles na filmiku.Bylo niebiansko jednak kiedy doszedlem i ochlonelem ona wyplula wszystko do wanny i uciekla do pokoju.Kiedy weszlem ona siedziala na fotelu obok byla skulona i przerazona i dopiero uswiadomilem sobie co zrobilem.Ona kazala mi wyjsc i nie wracac.Jednak po kilku dniach dala mi szanse.Wyjasnilem jej to i wszystko jakby sie unormowalo nawet dzisiaj o mnie zadbala i zgodzila sie na ta zabawe jednak delikatniej i to ona ma dominowac nie ja.I tak bylem tym zaskoczony bo zrozumialem jaka jestem zapluta swinia.Normalnie rozmawiamy jednak ja wciaz czuje sie zle ze tak ja potraktowalem.Ona zawsze byla moim oczkiem w glowie a wtedy cos mi odjebalo.Chcialbym jej to wynagrodzic jak bardzo sie da bo wiem ze ona jest dla mnie gotowa do poswiecen.Co robic? !!!

Gość takjakty
podszyw.

Gość saraverra
ja tą historię czytam na forum juz od kilku lat w koło

Gość dziewica orleanska 05
twoja dziewczyna powiedziala to samo co ty tylko ze z jej punktu widzenia ;d i opisala sex z twoim przyjacielem po tym jak odszedles

Gość Dzonnny masakrator twarzy
Masz racje dobrze robi loda , tylko tak troche za slabo z wigorem, bardzo ja podniecal moj 20 cm fiut, mojemu dziadkowi tez robila ale byl zadowolony , nagle jego problemy z prostata sie wyleczyly Dzieki bardzo , pozdro ode mnie dla niej

Gość blondynakoloolo122
głupi podszyw wzorowany na prawdziwym temacie który już jest na forum.. żałosne