Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgorzata......

kalendarzyk nie działa

Polecane posty

Gość małgorzata......

wiecie co? kalendarzyk małżeński jest do d... u nas się nie sprawdził. jestem w ciąży a wg kalendarzyka nie miałam szans na zajście w tamtym czasie. i planowanie płci wg tego że żeńskie plemniki są wytrzymalsze i potrafią zaczekać na owu, a męskie w tym czasie umierają, a tym samym współżycie przed owu gwarantuje dziewczynkę, a w trakcie lub po chłopczyka, to te bzdura u nas wg tego mitu byłaby dziewczynka, a będzie chłopiec no to tyle

Gość Owoc pewnej milosci ;)
To ze kalendarzyk nie dziala to ameryki nie odkrylas :) k

Gość małgorzata......
no wiem. to spisek kościoła :) więcej wiernych to więcej kasy :)

Uprawiałaś seks bez zabezpieczenia według jakiegoś kalendarza - masz dobrze pod sufitem ... no tak pewnie się zdziwiłaś nie ze zaszłaś.. ha ha ha... ...

Gość małgorzata......
ale głupia jesteś baśka bardzo się cieszę że jestem w ciąży. dopiero teraz jak jestem na początku 7 miesiąca sprawdziłam z czystej ciekawości kalendarzyk durna baba z ciebie, od razu tak jechać na kogoś chyba sama zajść nie możesz i tyle w tobie zlości

Gość tthtejetj
i do tego baśka masz brzydkie dziecko

Gość Natalka buhahhaaa
i jakie głupie imię

Gość małgorzata......
:)

Gość ngjowjgoibi
baśka cie prosiak zapłodnił?

zazdrościsz? przeczytaj swoje słowa wogule nie widac ze sie cieszysz ze jestes w ciazy . Pisac to mozesz ale twoja słowa mówia samo za siebie.

Gość hzn33
baski dziecko jest z przedwczesnego wytrysku

Gość hzn33
Basiu kup sobie słownik ORTOGRAFICZNY zazdrościsz? przeczytaj swoje słowa w ogÓle nie widac ze sie cieszysz ze jestes w ciazy . Pisac to mozesz ale twoja słowa mówia samo za siebie. analfabetka do potęgi

ojjj tak się zastanawiam to że baśka głupia widać ale czemu na kafe jest często taka tendencja że zamiast skupić się na poście autorki dyskusja przenosi się na bzdurny temat jak jakaś baśka? a co do kalendarzykowego czary mary to mi dzięki temu udało się zajść w ciążę :D

Gość Bo na kafe
siedzą ludzie i ludziska , mądrzy i głupi i tak można wymieniać w nieskończoność. Mój mąż jak kiedyś zerknął bo mu pokazywałam jak się temat rozwinął to zaczął się śmiać i zastanawiał się jak można zacząć temat o czymś innym a zakończyć o jeszcze czymś innym a w trakcie poruszyć jeszcze kilka tematów w tym obelg i wyzwisk , popatrzył na mnie i stwierdził że Polska ma za dużo idiotek ale jakby je wszystkie chceć wytępić to wiadomo gdzie uderzyć ...na kafe oczywiście...szkoda tylko że to wirtualne miejsce ...albo całe szczęście:D

heheh chyba coś w tym jest! mi kiedyś mąż czytając post "zabronił" wchodzić na kafe... a ja krnąbrna żona nadal "postuję" :P

Gość acgullka
trza myslec o sobie i nie sluchac kleru

kalendarzyk wcale nie jest polecany przez KK, chodzi o metode objawowo-termiczna ktora ma skutecznosc taka jak pigulki antykoncepcyjne :) wiem bo juz od paru lat na niej jade :)

Gość bialamasajka
Akurat metoda objawowo-termiczna jest skuteczna, sama ją stosuję, mam komputer cyklu - Cyclotest do pomocy. Nie muszę sama interpretować i robić wykresów co jest zdecydowanie na plus