Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikapruszków

moja waga 110 kg nie potrafię sama sobie poradzić

Polecane posty

Gość monikapruszków

witam serdecznie i ciepło moja opowieść o mojej otyłości jest długa. szukam Pań dziewczyn co ważą dużo i pragną coś zmienić schudnąć

Gość KasieniaWarszwa
Hej!Czy zaczęłaś już coś robić, by zrzucić zbędne kg, czy dopiero szukasz motywacji? Opowiedz trochę o swojej historii z nadwagą :)

Gość mam2m
Ja też waże dużo ale od jutra mam zamiar zacząc z tym walke. Moze teraz mi sie uda . Przede mną 30 kg . Może sie przyłączysz

Gość monikapruszków
witam drogie Panie zmagam się z otyłością i brak mi motywacji wieczorem sobie mówie od rana się odchudzam zaczynam rano dzień od śniadania dla dzieci staram się pokonać samą siebie ale mi się to nie udaje:(

Gość KasieniaWarszwa
Ja mam problemy z jo-jo. Dużo schudłam, ale zmiany w życiu, inna dieta i zima (boję się biegać, żeby się nie połamać i zaziębić) no i troche przypyziałam. Niedużo, jakieś 5 kg.Nie cierpię jojowania :(

Gość monikapruszków
kasiu ja też jakieś pare lat lemu się odchudzałam miałam silną motywację i bardzo dużo schudłam ale teraz nie mogę sobie poradzić 4 lata temu urodziłam córeczkę i przytyłam 35kg i nie daje sobie rady:(

Gość KasieniaWarszwa
W pewnym momencie trzeba sobie powiedzieć stop, jakoś musimy to zarobić :) Stop i nie jeść niepotrzebnie. Może wprowadzimy jakieś zasady, typu: nie jemy po 18? Nie jemy słodyczy przez 3 tygodnie? Nie podżeramy facetom kanapek z talerza?

monikapruszków, udaj się do lekarza bariatry, gwarantuje ci, że motywacje dostaniesz wraz z wejściem do gabinetu. Polecam bardzo, ja z tego skorzystałam i nie żałuje, a miałam już niezły zastój.