Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MagdaM3

czy moge byc w ciązy ?

Polecane posty

Witam kobitki. Otórz mam taki problem. już za dwa dni 22lutego powinnam mieć miesiączkę, jednak tydzień temu kochałam sie z facetem i skończył we mnie bez żadnych zabezpieczeń. Czy mogę być w ciązy? Dodam, żemoje misiączki są dość nieregularne, miewam że tą dostane 22.02 ponieważ w styczniu tak miałam, ale przed ostatnią miesiączką miałam aż dwa miesiące przerwy dlatego też nie wiem co myśleć. Mój związek się wali, może takie maleństwo by polepszyło nasza sytuację. ;) Jak sądzicie, moge być w ciązy? Piszcie kobitki:)

"ale przed ostatnią miesiączką miałam aż dwa miesiące przerwy dlatego też nie wiem co myśleć" Oczywiście byłaś u lekarza. 😴

a no prawdopodobieństwo jest, nie da sie ukryć... poczekaj kilka dni i zrób test , wszystko się wyjaśni :)

Oczywiście byłam u lekarza, dośc często zdarzaja mi się takie przerwy w miesiączkowaniu. Brałam tabletki anty ale odstawiłam..

możliwe jest po tabletkach rozchwianie, ale możliwa jest też ciąza, więc czekaj do 22 cierpliwie i zastanawiajcie sie potem co dalej

Mam nadzieję, ze jeśli nawet to ciąża to nasza sytuacja się poprawi na lepsze. . chodź nie była planowana.. bo mamy dopiero po 21 lat... :) nie moge sie doczekać odczytu testu ;p

czy przez dziecko coś poprawi? no nie wiem.. różnie to jest, raz poprawia , raz pogarsza... na pewno zmienia diametralnie , tak czy siak, trzymam kciuki,że by się ułożyło wszystko :)

Mój facet kocha dzieci więc myślę, że i takim swoim maleństwem byłby zachwycony , a mnie by nie zostawił... zobaczymy jak to będzie. ale dziękuje za dobre słowa :)

eee to będzie dobrze :)) a 21 lat to wcale nie tak mało :) ja jestem troszkę starsza, ale ostatnio czekaliśmy na okres jak na zbawienie, po czym mój ukochany stwierdził,że ma nadzieję ,że już się nie pojawi :)) najmilsze słowa jakie można usłyszeć :)

Domyślam się, ze to najmilsze słowa jakie można usłyszeć z ust ukochanego. :) Zobaczymy co mój na to powie... Oby zareagował podobnie :) Oboje kochamy dzieci więc myslę, że wszystko sie ułoży jeśli będe w ciąży.

więc sama widzisz, obie opcje skończą się dobrze, nie ma co się martwić na zapas :)

okresu niema, za to pojawiły się dziwne bóle piersi.. jutro robie test, trzymajcie kciuki.:)

Gość oblivion6x3
Dziewczyny też mam problem ! Kochałam sie z chłopakiem bez zabezpieczenia, nie skończył we mnie ale spuścił mi się na waginę. Jakie jest prawdopodobieństwo, ze jestem w ciąż ?

raczej małe... w sumie jak dla mnie nie ma go wogóle... Nasienie musialoby dojśc jakoś do środa żebyś na prawde była w ciązy.. Ja wiele razy mialam tak z moim facetem i w ciąży nie byłam :) także spokojnie.

Gość Dziewczyna 19
Jak mialas dni plodne to mozesz,bo sluz plodny pomaga plemnikom dostac sie do komorki. Mam pytanie,jezeli wzielam 1 tabletke 9 dnia cyklu i po 9 tabletce kochalam sie juz bez dodatkowego zabezpieczenia to moge byc w ciazy? Wlasnie skonczylam opakowanie..

zawsze jest szansa przy stosunku że zajdziesz w ciąże nawet biorąc tabletki..

zawsze jest szansa przy stosunku że zajdziesz w ciąże nawet biorąc tabletki..