Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bezpretensjonalnaona

Droczy się ?

Polecane posty

Napisał do mnie,ze chce mnie poznać,ze się mu podobam,ma 28lat(sam zagadał) Znamy się z widzenia mamy kontakt ba Fb,gdy ja sie nie odezwę ,on tym bardziej,często omija mnie Wchodzi na niewidoczny,a gdy ja wychodzę,robi się dostępny(zabawa w ciuciubabkę) Pisze,ze bardzo się mu podobam Ale każe mi czekać czasami na odp godzinę a nawet i cały dzień .. ja nie wiem co mam robić przecież nie mogę ciągle zagadywać,mam też zasady jakąś dumę Wygarnąć mu,ze nie lubię takich gier..niech spada,mimo ze jest w moim typie Czy grać,na takich zasadach jak i on Co z tego wyjdzie ..jeśli tak się zaczyna.. PLIS szukam porady,bo zakręciłam się z tym

Gość learn this ruls
Oczekujesz ze ma cały dzień siedziec na fb i Ci odpisywać? Haha koleś 28 lat a numeru od panny wziąć nie może.Przez te fb i inne ludziom w głowach sie przewraca(tak jestem na kafe,kobiecym forum):D

Ale to nie jest,moja jakaś wyobraźnia i oczekiwanie aby pisał 24/na24 Tylko reolne postrzeganie sytuacji Ma mój nr tel. Ale to jest na zasadzie jest na FB widać,ze się udziela wstawia coś..Ja robię sie widoczna,on znika Lub prowadzimy rozmowę ...on nagle cisza na godzinę,nie odpisuje czy wymiana smsów ...on nagle kończy bez słowa,na następny dzien wieczorem np odpisze Nie oczekuję aby nade mną skakał,ale bez przesady,przez niego czuję się fatalnie Jeśli mi się ktoś podoba,nie zachowuję sie jak glupia,nie robię ludzi w konia drocząc się z nimi

Gość twims
Ja myślę, że to dzieciniada. I gdyby chciał, to by po ludzku zadzwonił i się umówił.

zaproponował kawę i się zgodziłam,czekam na dokładną datę... Tylko z jednej strony,zagadał,pisze komplementy A z drugiej mnie olewa Tak mnie to złości,ze bym mu powiedziała dwa słowa Tylko nie wiem,czy to ja głupia jestem,zle reaguję na to wszystko Czy faceci zwyczajnie tacy są

Gość twims
"Tak mnie to złości,ze bym mu powiedziała dwa słowa" Daj spokój, nie rób z siebie idiotki i desperatki...

Gość learn this ruls
Moim zdaniem droczy sie,nie wchodz w jego gierki,nie pisz jeśli zmieni nastawienie i to on zacznie pisać bedzie oznaczało ze mam racje,jezeli nie bedzie pisał i robił dalej to samo oznacza ze nie chce z Tobą mieć bliższego kontaktu,czyt. olej ciepłym moczem bo nie warto sobie głowy zaprzątać. Tylko daj sobie min 2 tyg na luz

Tak mi się wydawało,że jeśli napiszę mu,co myślę Będzie wyglądało ,ze się użalam nad sobą Problem jest taki,ze mi się bardzo podoba... i trochę wariuję już,ze nie mam nad tym kontroli ze nie jest po mojej myśli

Gość twims
Nie wariuj, nawet go nie znasz. To, że przystojny o niczym nie świadczy.

Gość learn this ruls
Podobno jest taka technika uwodzenia,być tajemniczym to wtedy dziewczyna mysli o tobie wiecej i sie zakocha- moze ten Twoj obiekt westchnien stosuje te dziecinne techniki a Ty jesteś zywym przykładem ze one działają

Gość co do technikiiii
moze i dziala na malolaty, hehe, ale dla doroslej osoby, to jest poprostu zbywanie i olewanie, a takich facetow to rowniez trzeba olac;p

On był moim wykładowcą Tylko,ze ja odeszłam ze studiów..A różnica wieku między nami to 2lata Bardzo mi sie podobał,a jak napisał do mnie na FB,ze chce mnie poznać,to z krzesła spadłam z wrażenia :) Tylko,ze nie jest tak pięknie jak chciałabym aby było