Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mixek

czemu kobiety nie znosza rajstop

Polecane posty

Gość mixek

Zawsze mnie to zastanawialo ale generalnie Wasza sprawa... no ale jak widze w srodku zimy panie z golymi nogami (szczegolnie na imprezach i celebrytki) to juz tego nie pojmuje. Odrzucmy na bok to, ze wiekszej czesci facetow noga w rajstopach/ponczochach podoba sie bardziej a juz na pewno nie mniej no ale kwestie zdrowia. Jak mozna miec gole nogi/stopy/odkryte buty przy mrozie... brrr nie rozumiem tego totalnie a ostatnio jest szczegolnie wsrod celebrytek, moda na paradowanie w zimie z golymi nogami... naprawde to smiesznie wyglada. Tak samo smiesznie jak w srodku lata czarne grube rajstopy.. Nie rozumiem. WYtlumaczcie mi :)

Gość ja pjerrdole
nie karmimy nocnych zboków i fetysystów stop :D 🖐️

Gość mixek
bozeeeeee typowa kobieta. Albo nie mysli albo stereotyp goni stereotyp. Nie wiem jakie masz doswiadczenia zyciowe, moze i takie, ze kazdy napotkany facet lizal Cie po syrach a moze..sam nie wiem jak mozna tak plyciutko myslec. Zadalem pytanie, ktore pojawilo sie w glowie jak widzialem kolejna babe z wystajacymi paluchami w sandalkach a wkolo snieg i -15 st C. Moze to jest dla Ciebie normalne mi sie wydalo idiotyczne. Ale oczywiscie, ze jestem fetyszysta i tylko czekam na ... wlasnie, nie wiem co. Wkurwilem sie. Glupie forum :)

Gość vbfdvbgxgvcdfgd
też tego nie rozumiem kiedys rajstopy były obowiązkiem eleganckiej kobiety nawet w upały

Gość ja pjerrdole
no juzjuz wylluzuj kolego :D ja jestem wkurvione bo zycie mi sie nie udaje wiec pierdole na tym forum jak popierdolona, noz juz dobrze madre pytanie zadales :D

Gość oiuireurr
Ja nie chodze w rajstopach bo si.e rozwalają po jednym razie- w kazdym razie mi- i ciezko byoby wydawac 4 zl albo więcej co dzień... Poza tym z gołymi norami nie łaże, tylko w dzinsach najczesniej albo dresach

Gość fserewt
bo wolą pończochy ;]

Gość mixek
do ja pjerrdole: spoko. jakis nerwowy jestem to sie wkurwilem:)

Gość ja pjerrdole
:)

Gość 4 zl za rajstopy?
...moje kosztuja dyche :( a tez bywa, ze sa na raz...

kol. mixek widać jesteś jeszcze bardzo młody :) Ty się lepiej zastanów czy brakujące rajstopy to jedyny niedobór w komplecie garderoby. Gdy odpowiesz sobie na to pytanie resztę zrozumiesz w lot :)

Gość mixek
nie no niestety mlody nie jestem. Blizej mi 30stki niz 20stki :( ale mimo to nic mi nie przychodzi do glowy. Powodow moze byc kilka: a) 3 piwa b) jestem tepy c) cos sciemniasz :)

Gość mixek
a w kwestii ceny rajstop to juz inna sprawa i nie o to mi chodzi. Mysle, ze jesli jednak kobieta decyduje sie na spodnice w okresie zimowym to z golymi nogami to "samobojstwo". Bo jednak raz na jakis czas kilka zloty to mniej poswiecenia niz gole nogi na mrozie

Gość mixek
A tak swoja droga HMC61. Albo jestes naprawde stara albo uwazasz sie za taka albo albo albo.. Bo przegladalem forum i w innych 2 watkach tez poruszasz sprawe wieku. To ze Ty jestes taka doswiadczona i w sile wieku a na forum sprowadzasz wszsytkich do malolatow albo przynajmniej o wieleeee mlodszychi. A moze 61 to Twoj wiek? dziwnie...

Gość Piemy
Ja nosze , żebym kobiecym sprawam Gorąco Było :P

mixek jestem przede wszystkim ON a nie ONA. problemu z wiekiem nie mam żadnego ani ze swoim ani z Twoim. Ale zadałeś idiotyczne pytanie więc się nie spodziewaj mądrej odpowiedzi. Nie noszą rajstop z miliona powodów. Co Ci odpowiedzieć ? Może kiedy trafisz na taką bez... Po prostu o to zapytaj, to jedyne rozsądne rozwiązanie a dowiesz się z pierwszej ręki. Tutaj to tylko spekujacje.

Gość mixek
no tak... trzeba poruszac tylko BARDZO MADRE I GLEBOKIE tematy jak ty. bo takie idiotyczne to szkoda gadac... nie kazdy ma kochanke i nie jest tym trzecim wiec nie kazdy musi rozpruwac swoje glebokie i uczuciowe zycie na forum. W moim pytaniu nie ma nic idiotycznego. Jest poprstu na luzie Tak jak odpisal/a Ci jakas osoba w innyc watku: wkurzasz mnie. Taki chyba z Ciebie typ

Gość spoko ja ci odpowiem
sa niewygodne, sztuczne w dodtyku, ja noszę tylko na sluby i ściagam jak są pijani na weselu żeby nikt nie zauwazył.Sztuczne , śliskie niewygodne i swędzą mnie od nich nogi.

Gość mixek
Kumam to. Ja np: nie znosze kaleson i zimowych kurtek. Ale jednak czasem kurtke naloze jak jest -15 ;)

A ja Ciebie mixek lubię. Może poprawię Twoje samopoczucie pytając o coś równie idiotycznego. Jeśli tak rano coś wymyślę.

Gość spoko ja ci odpowiem
ja wole pod spodnie getry i skarpetki, naprawdę nie znoszę dotyku rajstop na skórze.A apropos tych celebrytek w szpilkach na mrozie, moda taka z zachodu, parę kroków do auta.Takie rajstopy nie grzeja tylko maja funkcję ozdobną.Jedyna rajstopy na zimę to ciepłe, bawełna z domieszką.

Gość mixek
HMC61 - o moje samopoczucie sie nie martw, bylo na dobrym poziomie. Skup sie nadal na swoich nieidiotycznych watkach bo szkoda czasu na takie idiotyzmy. spoko ja ci odpowiem - no bez przesady. cos tam grzac musza. napewno bardziej niz golasy... ale fakt, pewnie przyszlo to z zachodu jak wszystko co celebryci lykaja

Gość a skad ty mozesz wiedziec czy
grzeja czy nie, skoro nigdy nie nosiles (no chyba ze nosiles - to zwracam honor :classic_cool:) Ja uwazam, ze nawet w takich zwyklych rajtuzach jest zimniej niz bez nich :D (i to nie tylko moje zdanie ) Dla mnie tez jak dla kolezanki wyzej jest to bardzo niekomfortowe, gryzące, swędzące, koszmar po prostu. Jak juz zdarzy mi się założyc takie rajtuzy, to po całym dniu, jak je ściągam, to czuję taką ulgę jakbym jakąś zbroję z siebie ściągała, czy coś:D Bawełniane rlz ;) No, ale nie są zbyt efektowne i np. na randkę rozbieraną w zupełności się nie nadają:D

Gość a skad ty mozesz wiedziec czy
na szczęście już jest w miarę ciepło, rajtuz nosić nie trzeba, więc nasza męka się skończyła:D