Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz_nie_wiem_co_myslec

30 lat i wciaz bez sukcesow :(

Polecane posty

Gość śpiąca jutrzenka
Zdjecia? A może jedno jakieś portretowe? ;) Coś w ten deseń: http://s3.flog.pl/media/foto/2017866.jpg Z wycieczek mogą być. Sztywne, eleganckie, z imprez okolicznościowych odradzam. ;)

Gość Sopoci-anka
Na pewno skrajności w stylu zdjęcie z Łeby w kąpielówkach bądź takie legitymacyjne, odgłaskane w garniaku odpadają ;) Jeśli chcesz, to wstaw tu kilka linków do zdjęć, może pomożemy które wybrać. Nie wiem co ewentualnie jeszcze Ci napisać, bo wciąż się upieram, że problem tkwi w Twej głowie, w podejściu do życia. Słyszałeś o tym, że miłość jest ślepa? Nie wybierzesz kobietki oczami, tylko sercem i może paradoksalnie będzie to osoba, na którą tak normalnie nie spojrzałbyś w życiu z zainteresowaniem. Niektórzy mówią na to strzała amora, inni feromony czy chemia. Ale często to jest bardzo niezależne od nas, od naszych upodobań, rozumu i doświadczenia.

Ja jestem szczupla, ale chudzi faceci mi sie wcale a wcale nie podobaja. Facet musi byc postawny, juz nawet lepiej jak ma troszke nadwasgi niz niedowage.

Gość Sopoci-anka
Szans? :D Mnie ten facet ze zdjęcia z wyglądu zupełnie się nie podoba ;)

Sopoci-anka, troche sie boje, ktos mnie moze tu rozpoznac... swiat jest maly ;) ale juz mi pomoglbyscie. jedno wstawilem z wesela gdzie bylem oczywiscie w garniaku. skoro mowicie ze takie cos odpada, to moze je skasuje.

Shizuka Hiou, wlasnie mam wrazenie tak to jest! ze filigranowe dziewczyny chca miec dla przeciwwagi postawnego duzego chlopa :( niestety tak jest najczesciej :( za to grubokosciste lubia chudych... :(

Gość śpiąca jutrzenka
szczerze mówiąc, wrzuciłam te fotkę tylko w celach poglądowych, żeby Ci pokazać, w jakim klimacie np. ja chciałabym zobaczyć powiedzmy Twoje zdjecie. Uroda tu nie ma znaczenia (właściwie gość nie jest w moim typie). Chodziło mi o samo zdjęcie. Zawsze przecież możesz sobie takie skombinować. Pomogłabym, bo trochę fotografuję, ale... no właśnie... ale... ;)

Gość Artemissa
To troszkę dziwne - nie wstydzisz się podawać zdjęcia na portalach randkowych, a tutaj obawiasz się, że ktoś Cię pozna?

Gość załaduj na photobucket
zobaczymy, doradzimy, a Ty zaraz potem usuniesz

śpiąca jutrzenka, chodzi o to ze tutaj wyrazam swoje poglady, jakie panny mi sie podobaja itp... tego sie nie pisze tak wprost, nawet najbardziej przystojni kolesie na takich portalach nie pisza ze lubia takie a takie panny z wygladu, bo to zraza do siebie ludzi... to dlatego nie chce sie tutaj ujawnic :)

Gość śpiąca jutrzenka
jasne, szanujemy to :) Ale ja bym się nie wstydziła takich poglądów. To są przecież Twoje preferencje, nikogo tym nie krzywdzisz. Mówisz o ogólnych tendencjach, nie robiąc wycieczek osobistych itd. Ale ok. Sporo na cafe złośliwców, od razu by wsiedli na Ciebie w ramach odwetu, gdybyś pokazał foty. Choć przyznaję, że ciekawa jestem, jak wygladasz. ;)

śpiąca jutrzenka, opisywalem: 183 wzrostu, 74 wagi. Mozna sobie wyobrazic. Ja specjalnych kompleksow co do swojego wygladu nie mam, ale widac jasno z tego opisu, ze do "postawnych" to nie naleze, tylko raczej do drobnych (szczuplych)... jak mi podasz jakis adres e-mail to moge Ci wyslac ze 2 zdjecia.

Gość śpiąca jutrzenka
gmail.com - spacja niepotrzebna ;)

Gość śpiąca jutrzenka
odpowiem Ci w mailu ;)