Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość florion95

Problem z dziewczyną ;/

Polecane posty

Gość florion95

Mam 18 lat. I poznałem miesiąc temu fajną dziewczyne (17l) i bardzo sie polubiliśmy;) Raz sie widzieliśmy było fajnie, potem drugi raz zaprosiłem ją do domu i było bosko, Piliśmy sobie piwka i sluchalismy muzyczki. No ale jak ją już odprowadzałem na stacje bo ona nie z tego samego miasta co ja, to kogoś na tej stacji pod wpływem alkoholu uderzyłem ;/ Z czym mi bardzo źle i bardzo żałuje ;/ No ale najgorsze jest to że ona mnie zablokowała na gg i nie odpisuje na smsy ;/ Już 5 dzien;/ Pomożcie mi doradźcie co mam robić prosze !

Gość genowefffa
Upijasz się na spotkaniu z dziewczyną, lejesz ludzi na stacji i jeszcze sie dziwisz, ze dziewczę nie chce cię znać?

Gość florion95
No kupiłem 4 piwa dla niej 2 dla mnie 2 ale tak jakoś wyszło że ona już nie mogła 2 to ja 3 wypiłem piwa, no i uwierz mi że było cudownie na spotkaniu! Tylko na stacji kurde nooo zrombałem ;(( Co mam zrobić ???

Gość florion95
Odpiszcie prosze pomożcie nie moge funkcjonować jestem załamany ;/

Gość juz nie mam siły
Piwo na randce..hehe.Wygladało to jak spotkanie żuli, a to, że uderzyłeś dyskryminuje Cie na całej linii.Zapomnij o tej dziewczynie jak i o nastepnych. Szkoda ich dla Ciebie. Najpierw popracuj nad swoim charakterem.

Ile masz lat? Ona nie chce awanturnika, ktory bez powodu bije ludzi. I w ogole to juz po 3 piwach? :o

Gość ale nudzisz
Szczylu chciałeś pokazać jaki z ciebie macho? Żal mi was wsioki!